Klient pre uzatvorenú alphu Star Wars Battlefront unikol na internet a odhaľuje prvé detaily

Hráči ho pochopiteľne začali hneď skúmať a podarilo sa im odhaliť množstvo podrobností o zbraniach, vozidlách či mapách

pridal play3man 2.7.2015 o 14:14 pod hry
Klient pre uzatvorenú alphu Star Wars Battlefront unikol na internet a odhaľuje prvé detaily

HRY > NOVINKY >

Uzatvorená alpha verzia pre Star Wars Battlefront je od dnes dostupná na Origine pre vybraných hráčov, pričom jej klient unikol aj na internet. Ako inak, komunita hráčov sa okamžite vrhla do skúmania týchto súborov a podarilo sa im odhaliť niekoľko zaujímavých informácií. Konkrétne na NeoGAF fóre boli zverejnené podrobnosti o herných režimoch, misiách, zbraniach, mapách a vozidlách.

Multiplayerový režim teda bude Walker Assault s misiami, ktoré sa budú odohrávať na Tatooine. Zdá sa ale, že mapa pre Tatooine je zapracovaná v dvoch verziách, ktoré sa odlišujú dennou dobou. Čo sa zbraní týka, tak klient obsahuje súbory pre E11, A280, DH17, DL44, DLT19, DLT20a, SE14c a T21. Nie všetky zbrane však bude môcť využiť každá z postáv, a teda napr. EE3 je naviazaná na postavu Boba Fett. Vozidiel by malo byť k dispozícií pomerne dosť, no nie je isté, či všetky budú súčasťou už tejto alphy, alebo až plnej hry, no taktiež je možné, že do niektorých z nich nebudeme ani môcť nastúpiť a teda sú určené iba pre AI: T-65 X-Wing, TIE Fighter, Lambda Shuttle, Y-Wing, Tie-Bomber, Corellian Corvette, Nebulon B Frigate, ISD (Imperial Star Destroyer), AT-ST, AT-AT, TIE Interceptor a 74-Z Speeder Bike.

Zaujímavé tiež je, že klient neobsahuje žiadny prehliadač dostupných serverov a teda do hry sa bude možné dostať iba cez matchmaking. Môžeme ale predpokladať, že toto sa do plnej hry zmení. No a už štandardne, autori do hry tiež zapracovali niekoľko "oslavných" animácií rôzneho typu, vrátane nie až tak oslavného SOS.

Každopádne, ako sa dalo čakať, únik nezostal len v textovej forme a na YouTube sa objavilo aj prvé video, ktoré nám tak Star Wars Battlefront ukazuje po prvýkrát v "klasickej" hernej podobe z pohľadu hráča - ak nepočítame predpripravený gameplay od EA, ktorý nám ukázali na E3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk