Týždenník - Gamescom týždeň

Tento týždeň úradoval Gamescom a ohlásené hry, špeciálne zaujala Mafia III, ale aj World of Warcraft expanzia, z už známych titulov sa ukázal napríklad Quantum Break, Tomb Raider alebo Forza.

pridal saver 9.8.2015 o 20:30 pod hry
Týždenník - Gamescom týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň úradoval Gamescom a ohlásené hry, špeciálne zaujala Mafia III, ale aj World of Warcraft expanzia, z už známych titulov sa ukázal napríklad Quantum Break, Tomb Raider alebo Forza.

Mafia III mala tento týždeň hlavné slovo špeciálne u nás, kde stále vládne kult Mafie 1. O to ťažšie sa niektorým fanúšikom prežíva fakt, že sa presunieme do roku 1968, nový mafián bude černoch a nehráme za taliansku mafiu, ale proti nej. Na druhej strane, bude nám pomáhať Vito z dvojky so svojou rodinou, ako aj ďalšie gangy Írov a Haiťanov. Novou hrou autori ukazujú postupne sa meniacu situáciu v Amerike, ako aj rozširujúce sa mafiánske skupiny do nových oblastí. Titul uvidíme budúci rok.

Okrem toho mal veľkú press konferenciu Microsoft, ktorý ukázal svoje tohtoročné tituly Tomb Raider, Halo 5,  Fable Legends, Forza Motorsport 6, ako aj budúcoročné Quantum Break, Scalebound, Crackdown 3 a akoby to nestačilo, ohlásil Halo Wars 2 pre Xbox One a aj PC rovnako na budúci rok. Všetko veľmi kvalitné tituly, Forza napríklad ukázala svoj simulovaný dážď a vodu, Quantum Break obsadenie TV seriálu a Crackdown 3 očakávanú cloudovú deštrukciu, vďaka ktorej zničíte v hre celé mesto. K tomu ohlásil, že Gear of War Ultimate edition dostane kompletnú dávku Gears of War titulov z Xbox360

   

EA predviedlo lietadielkový multiplayer v Battlefronte, parádnu skákačku Unravel, videli sme prvý gameplay z Mirrors Edge a filmované doplnky, ako aj hlavné postavy do Need for Speed. Z iných titulov bol ohlásený World of Warcraft Legion - expanzia, ktorou chce Blizzard aspoň spomaliť odliv hráčov, pozrieť ste si mohli polhodinu z MGS V, nechýbal Assassins Creed Syndicate a aj Mad Max. Prvý gameplay konečne ukázal aj Homefront: The Revolution.

Z člankov sme sa pozreli na Victor Vran, PS4 verziu God of War 3 Remastered,  strategický Legends of Eisenwald, pridali sme dojmy zo Star Fox Zero a aj malú arkádovku Coffin Dodgers. Z Gamescomu sme stihli bližšie spísať dojmy zo Sacred 3,  Mafie III, arkádovku Cuphead a aj live report.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20172)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk