Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu

V novom Need for Speed bude silný príbeh spojený s piatimi ikonami urban car kultúry postavenej okolo obratných áut, šikovnosti, tuningu a ohrozovaní bezpečnosti na cestách.

pridal roberto 6.8.2015 o 10:00 pod hry
Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu

HRY > NOVINKY >

Včera ukázaný Gamescom trailer nám ukázal tvár nového Need for Speed. Teda skôr niekoľko tvárí rôznych „osobností urban car kultúry", ktorá zrejme bude tomuto titulu dominovať. Séria sa vracia niekam k titulom Need for Speed Underground a Underground 2, teda k nočným pretekom v uliciach veľkomesta a tuningu nielen jazdných vlastností ale aj vzhľadu automobilov, pričom prednosť dostávajú malé šikovné vozy vhodné k prejazdu úzkych 90° zákrut a driftovaniu.

Séria sa teda tak trochu vracia v čase, ale technológie pokročili a štúdio Ghost Games predostrie filmovo rozprávaný príbeh, v ktorom sa osobne stretnete s piatimi ikonami tohto prostredia a budete od nich prijímať rôzne výzvy, ktorých splnenie vylepší vašu reputáciu. Ak netušíte, čo boli tí chlapíci z traileru zač, tu nájdete aj ich stručné predstavenie.

Speed Icon" je Magnus Walker, zberateľ a známy reštaurátor starých vozov Porsche. A keďže EA už roky vlastní a s radosťou využíva licenciu na vozy tejto prestížnej nemeckej značky, bude Walker predstavený ako milovník rýchlej jazdy a vašej reputácii pomôže pomocou adrenalínových výziev.

Style Icon" je pre hráčov zrejme najznámejšia osobnosť - Ken Block, ktorého si ešte môžete pamätať zo série Dirt. Viac než úspechy na poli tradičných disciplín motoršportu ho preslávila disciplína gymkhana, teda akási jazda zručnosti hojne využívajúca dobre prepočítané šmyky, otočenia vozu o 180 i viac stupňov v úzkom priestore a ďalšie náročné prvky. No a práve to bude chcieť aj od vás.

Build Icon" je Nakai-san, zakladateľ úspešnej tuningovej spoločnosti, ktorého doménou bude "customised ride".

Crew Icon" je Richard Fisher z nechválne známej partie Risky Devil. Tá bude od vás vyžadovať tesnú jazdu vedľa ostatných vozov spojenú s precíznym ovládaním vozidla a opäť dôjde aj na driftovanie.

Pozíciu „Outlaw Icon" obsadil Morohoshi-san, ktorý je v Japonsku známy svojím šialene upraveným Lamborhini Diablo, ktorý vo filmovom dokumente venovanom jeho životu sám seba označil za profesionálneho delikventa milujúceho Lamborghini a nebezpečných ľudí. Samozrejme, v Need for Speed sa mu nezavďačíte inak než útekmi pred policajnými jednotkami.

Hra má mať silný príbeh a zároveň priniesť technologické novinky postavené na možnostiach Frostbite enginu. Za silnú zbraň považujú tvorcovia vkladanie hráčom vybraných a upravených vozov do filmových príbehových prestrihových scén, zmazávajúc tak hranice medzi interaktívnym filmom a hrou. Výsledok budeme môcť zhodnotiť 3. novembra 2015, kedy hra vychádza na Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.





Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu  Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu
Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu  Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu
Need for Speed predstavuje 5 dôležitých osobností tuningového undergroundu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk