Prison Architect má dátum vydania, dostane aj nový mód a to možnosť hrania za väzňa

Nezávislé štúdio ukrývalo pred hráčmi s predčasným prístupom malé prekvapenie. V plnej verzii sa bude dať hrať nie len za architekta-šéfa väzenia, ale aj za (ne)obyčajného väzňa.

pridal roberto 29.9.2015 o 8:21 pod hry
Prison Architect má dátum vydania, dostane aj nový mód a to možnosť hrania za väzňa

HRY > NOVINKY >

6. októbra bude vydaná plná verzia hry Prison Architect. Bude to dôležitý deň nie len pre nezávislé štúdio Introversion Software a verných hráčov, z ktorých mnohí sa k Prison Architect pravidelne vracajú už celé roky. Vydanie je malým míľnikom aj pre celý Steam Early Access, keďže Prison Architect bol poslednou nevydanou hrou úplne prvej vlny titulov, ktoré pomáhali tento program pre podporu ešte nedokončených hier naštartovať. Prison Architect sa na Steam EA objavil v marci 2013 a bude teda vydaný po neuveriteľných 31 mesiacoch testovania a postupného pridávania obsahu a nových mechaník.

Základným režimom Prison Architect je sandbox, v ktorom si hráč sám navrhne väznicu, zvolí aký typ väzňov do nej chce prijať a ďalej hrá v podstate tycoon, v ktorom sa snaží udržať väzňov pod zámkom, pripraviť ich na podmienečné prepustenie, zabrániť recidívam a príležitostne môže u najťažších prípadov dôjsť aj k popravám. Za to všetko dostáva odmeny a čerpá fondy a zároveň sa snaží vyhnúť pokutám a zabrániť útekom z väzenia. Verzia 1.0 však doplní príbehový režim (pôvodne iba tutorial) o 4 nové kapitoly a taktiež ponúkne jedno prekvapenie nazvané Escape.

Režim Escape stavia pôvodný cieľ na hlavu, hráč si obuje topánky jedného z väzňov a robí hlavne to, čomu sa snažil ako šéf väznice zabrániť - zakladá gangy, kradne veci použiteľné ako zbrane, kope tunely na slobodu a možno sa vo "svojej" väznici stane úplnou legendou. K hraniu tohto režimu nebudú potrebné špeciálne mapy, na väzňa sa dá zahrať vo vlastnom väzení aj v neprebernom množstve hráčmi vytvorených väzníc stiahnuteľných zo Steam Workshop. V ponuke by ich malo byť okolo 12 tisíc.

Na prezentácii na EGX 2015 bolo tiež povedané, že Prison Architect si už v early access verzii zahralo 1 400 000 hráčov a Steam štatistika ukazuje 94% spokojných zákazníkov.

Prison Architect má dátum vydania, dostane aj nový mód a to možnosť hrania za väzňa





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18391)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk