Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch

Wadjet Eye Games a Dave Gilbert predstavujú novú a poriadne temnú adventúru

pridal matus_ace 22.3.2016 o 9:28 pod hry
Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch

HRY > NOVINKY >

Wadjet Eye Games sú už ostrieľaní borci v žánri adventúr. Mnoho ich sami vyvíjajú, mnoho ich len vydávajú a pracujú na nich iné štúdiá. Všetky ale spája niekoľko spoločných čŕt, napríklad retro vizuál. Gemini Rue, Primordia, Resonance alebo Technobabylon boli všetko veľmi dobré hry, no sami ich nevyvíjali, ale len vydali. Aktuálny Shardlight je už interným projektom a teraz nám prestavujú ďalší.

Toto však ale nebude len ich ďalšia adventúra. Je to nový osobný projekt legendárneho Dava Gilberta a ako sám oznámil, je to prvá pôvodná hra, ktorú napísal za dva roky a jeho prvá nová vlastná značka od roku 2006. Na hre už pracujú 6 mesiacov, stále má ďaleko do dokončenia, no už nám o nej mohol čo-to prezradiť. Volá sa Unavowed a spolupracuje na nej s Jennifer Hepler (podieľala sa na scenári k Dragon Age: Origins), Benom Chandlerom (art pre Blackwell) a Thomasom Reginom (skladateľ pre Blackwell).

Hráč si v tejto adventúre vyberie pohlavie svojej postavy a aj jedno z troch príbehových pozadí pre ňu. Vyberiete si aj jedného z piatich unikátnych spoločníkov, z ktorých každý má vlastné schopnosti. Netradične pobeží vo vyššom rozlíšení, než pre pre Wadjet Eye zvykom, a ponúkne aj dabing, hudbu a komentár tvorcov. Unavowed bude hrou o nadprirodzených silách, podobne ako Blackwell, no bude o poznanie temnejšia.

Počas šiestich mesiacoch ste boli posadnutí démonom a v New Yorku ste za sebou zanechávali len krvavú stopu. Konečne vás oslobodila pradávna spoločnosť Unavowed, ktorá bojuje proti zlu. Ste síce slobodní, no váš svet je v troskách. Nemáte domov ani priateľov, navyše váš hľadá polícia. K starému životu sa už nemôžete vrátiť, no táto organizácia vám ponúka nový, ktorý zasvätíte boju proti zlu.

Toto nie je príliš oficiálne oznámenie, no na bližšie detaily a ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať. Hra totiž vyjde až budúci rok. Gilbert len projekt berie veľmi osobne a preto sa chcel s fanúšikmi o túto novinku podeliť. Rovno zverejnil aj šesticu záberov.





Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch  Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch  Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch
Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch  Dave Gilbert predstavuje svoju prvú novú značku po 10 rokoch
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Wadjet Eye Games / Wadjet Eye Games
Štýl: Adventúra
Dátum vydania:  2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk