Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov

Hlava korytnačky, telo robota, končatiny krokodíla, chvost mačky a veľký raketomet? To je iba jedna z nepreberného množstva možností.

pridal roberto 2.6.2016 o 19:53 pod hry
Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov

HRY > NOVINKY >

Zatiaľčo Disney dáva toy-to-life zbohom, značke Skylanders sa darí skvele a Activision aj tento rok vydá novú hru, ktorá opäť príde s niečim novým. Minuloročné Skylanders: SuperChargers vyrukovalo s vozidlami, tohtoročnou novinkou je vytváranie vlastných hrdinov. Nové postavy vzniknú skombinovaním rôznych častí tela, pokojne aj úplne nesúrodých. Ako ukazuje prvý trailer na Skylanders Imaginators, hrdina môže mať namiesto hlavy loptičku, v každej ľudskej ruke meč, hrudník prezrádzajúci ženské pohlavie a namiesto nôh plutvu ako malá morská víla, alebo to môže byť takmer tuctový fialový zabijak pomiešaný s pirátom a s tigrou hlavou, alebo hoci silák s banánovitou hlavou a obrovským raketometom a to nehovoriac o ponuke rôznorodých chvostov, farebných schém a hlasov. V hre potom figúrky pôsobia prirodzenejšie, než by sme od takejto skladačky mohli čakať.

Podoba nakombinovaného hrdinu nebude nemenná a počas hrania sa dokonca bude odomkýnať prístup k ďalším častiam tela i zbraní a gearu. Takýto hrdinovia sa prirodzene nebudú dať kúpiť ako figúrky, takže Activision prišiel s iným spôsobom, ako ich prepojiť s niečím fyzickým. Vytvorený hrdina sa totiž bude ukladať do novinky menom "Creation Crystal", ktorý sa potom bude na portál ukladať rovnako, ako bežná figúrka. Zatiaľ nevieme, či sa už uloženému hrdinovi budú dať meniť triedy (rytier, kúzelník, bitkár) alebo príslušnosť k elementu. Každý farebne odlíšený typ kryštálu totiž bude previazaný s jedným z desiatich elementov/vlastností. Červený kryštál pribaľovaný k starter packu je samozrejme ohnivý, ale v ponuke nájdete aj vodný, magický, technický či nemŕtvy kryštál.

Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov

Okrem tejto novinky sa pripravuje 31 nových figúrok, z toho 20 úplne nových hrdinov a 11 bývalých darebákov. Iba príslušníci tejto "Sensei" triedy dokážu používať superschopnosti "Sky Chi". Hra pritom bude kompatibilná s približne 300 doteraz vydanými hrdinami a bude mať aj pretekárske trate pre vozidlá, ktoré ale nebudú súčasťou hlavného príbehu.

Pokým posledné dve hry Skylanders sa snažili presadiť aj na mobilných platformách, Skylanders Imaginators mieri iba na päticu domácich konzol - PS4, PS3, Wii U, Xbox One a Xbox 360. Európsky dátum vydania je 14. október 2016 a základná verzia s dvoma figúrkami a kryštálom má odporúčanú maloobchodnú cenu $74.99, Dark Edition $99.99, Sensei figúrka $14.99 a Creation Crystal $9.99. Activision potvrdil prítomnosť lokálnej kooperácie, na Portal of Power sa zmestia obvyklé kombinácie figúrok i dvojica kryštálov.





Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov  Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov  Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov
Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov  Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov  Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov
Páči sa mi!

Zaradené pod: toys-to-life






Skylanders Imaginators vás nechá stvoriť vlastných bojovníkov
WiiU
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Activision / Toys for Bob
Štýl: Akčná Adventúra / Arkáda
Dátum vydania: 14. október 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19666)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk