Od Batmana už všetky Telltale hry ponúknu multiplayer

Telltale do svojich ďalších hier síce nezakomponujú tradičný multiplayer, aj tak sa ale do hry bude môcť zapojiť viac hráčov

pridal matus_ace 26.7.2016 o 13:03 pod hry
Od Batmana už všetky Telltale hry ponúknu multiplayer

HRY > NOVINKY >

Stalo sa vám niekedy, že ste hrali niektorú z novších Telltale sérií spolu s priateľmi a tí vám začali kecať do dôležitých rozhodnutí? Čoskoro na to dostanú oficiálny nástroj. Batman od nich bude totiž prvou hrou, v ktorej ponúknu hráčom multiplayer a budú pokračovať aj vo svojich ďalších sériách. Nebude to skutočný multiplayer, aký poznáte z iných hier. Ako na Comic-cone v San Diegu prezradili, v Batmanovi si odbije debut nový funkcia Crowd Play.

Tá vlastne vygeneruje unikátnu URL adresu, ktorá môže byť prístupná všetkým, ktorí sa rozhodnú do hrania zapojiť na ich PC alebo smart zariadeniach. Prostredníctvom nej potom môžu všetci v rozhodnutiach hlasovať. Potom už len záleží na tom, ktorý z dvoch režimov si v Crowd Play hráč vyberie. V prvom sa rozhodne podľa hlasu väčšiny, teda sa udeje možnosť, ktorá získa najviac hlasov. V druhom zas hráč má stále možnosť vetovať rozhodnutia ostatných a rozhodnúť sa podľa seba.

Do rozhodovania sa údajne bude môcť zapojiť aj viac ako 2000 ľudí, čo zvlášť pri streamovaní ponúkne rozhodne veľmi zaujímavé možnosti, aj keď táto možnosť zatiaľ nebude podporovaná kvôli problémom, ktoré môže spôsobovať oneskorenie. K tradičnému vyhodnoteniu rozhodnutí na konci každej epizódy teraz pribudne aj to, ako hráči hlasovali v Crowd hrách. Uvidíme ale, ako sa aj samotné hry vyvinú, keďže tie sú teraz založené hlavne na rozhodovaní a samotný hráč by sa takto vzdal tej hlavnej hernej náplne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19748)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk