Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh

Autori odhaľujú verejné testovanie hry v podobe demo verzie, ktorá bude dostupná od budúceho týždňa

pridal play3man 19.8.2016 o 8:50 pod hry
Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh

HRY > NOVINKY >

Ešte v apríli tohto roka sme vás informovali o bojovke Nioh, ktorá po rokoch povstala z popola, aby nám ukázala, aké je to stať sa neobyčajným samurajom. V tom istom mesiaci prebehol alfa test, ktorý autorom dosť pomohol v ďalšom vývoji hry vďaka dobrej odozve hráčov, čím sa rozhodli pre ďalší podobný krok. Už budúci týždeň, presnejšie od 23. augusta bude dostupná demo verzia hry, ktorá bude zároveň beta testom. Ten potrvá do 6. septembra, kedy bude beta test a zároveň aj demo vypnuté.

Na základe odozvy bude v bete viacero zmien v hrateľnosti. Demo ako také však bude obsahovať tiež nové výzvy. V novom dobrodružstve sa pozrieme s hlavnou postavou do zradných hôr na ceste do hlbokej jaskyne, kde musí poraziť ľudí a nepriateľov s nadprirodzenými schopnosťami vrátane Hinoenmi či Yokai. Po zvládnutí tejto cestu budú hráči odmenení s rozšírením Mark of the Strong, ktoré bude dostupné po vydaní plnej verzie hry. Prítomná tu bude aj časť z alfa verzie, no ak ste ju už hrali a úspešne ste ňou prešli, nebudete ňou už musieť prechádzať a ako odmenu dostanete navyše set zbraní a taktiež viacej peňazí na rozbeh.

Ak prejdete oboma časťami hry a budete mať pocit, že by ste sa dali na ešte väčšie dobrodružstvo, budete sa môcť vydať oboma misiami ešte raz, no tentokrát ešte so silnejšími a lepšími nepriateľmi, kde ale zároveň môžete získať cennejšie predmety. V bete sa samozrejme objavia aj nové zbrane, ako napríklad ručný kanón a niekoľko katan, kladív alebo sekier, ktoré obohatia herný štýl. Zároveň tu budete môcť nájsť tutoriál, ktorý nováčikov naučí, ako bojovať s rôznymi zbraňami a podobne.

 





Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh  Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh  Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh
Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh  Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh  Zahrajte sa na samurajov v deme na akčnú bojovku Nioh
Páči sa mi!






PS4
PC

Vývoj: Koei Tecmo / Team Ninja
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 8. február 2017
 7.11. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19952)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk