Aký je prídavok Nioh: Dragon of The North?

Prvé DLC pre akčný nárez z historického Japonska prinieslo za málo peňazí veľa muziky.

pridal Possol 8.6.2017 o 12:09 pod hry
Aký je prídavok Nioh: Dragon of The North?

HRY > NOVINKY >

Pár mesiacov ubehlo ako voda a hráči, ktorí majú radi výzvu, určite už dokončili príbehovú kampaň náročnej RPG. Pôvodný Nioh zabral hráčovi aj sto hodín čistého herného času, takže s vydaním prvého z troch DLC sa autori neponáhľali. Teraz tu už máme Dragon of The North.

Aký je prídavok Nioh: Dragon of The North?

Aj bez zakúpenia prídavku priniesli vývojári do hry mnoho opráv a doplnkov. Napríklad PvP arénu, kde si môžete vyskúšať svoje schopnosti proti živému protivníkovi v móde 1 vs. 1, alebo 2 vs. 2. Dark Souls má síce duely spracované lepšie a zábavnejšie, ale  tu sa jedná v podstate o bonus zadarmo a darovanému koňovi sa vraj na zuby nepozerá. Okrem toho pribudli nové gestá, postavy (už môžete byť aj ženou), schopnosti, strážcovia. Rovnako nechýbajú nové predmety. Komu by nestačila náročnosť, môžete si ju zmeniť na ešte väčšiu výzvu – Way of the Demon.

Samotné DLC stojí 10 €. Za takúto sumu získate viac ako desať hodín čistého herného času. Príbeh základnej verzie bol pomerne uzavretý, ale aj tak naň dokázali autori nadviazať. Viliamov pokoj netrval dlho. Na zasneženom severe strávi tri veľké misie. Konkrétne v novej lokalite s názvom Tóhoku. Stretne množstvo nových nepriateľov a rozhodne to nie je prechádzka ružovou záhradou. Kto má rád monštrá zaberajúce pol obrazovky, je tu na správnom mieste.


Prídavok si zahrá len ten, kto prešiel základnú kampaň. Tá sa nedá žiadnym spôsobom preskočiť. DLC však neponúka nijakú výraznejšiu výzvu. Ide najmä  o postavu Viliama a jeho vývoj. Príbeh je aj v DLC dosť dôležitý a v porovnaní s Dark Souls sériou je oveľa lepšie napísaný a prezentovaný. Točí sa okolo reálnej historickej osobnosti - jednookého lorda Masamune Date. Žil na prelome šestnásteho a sedemnásteho storočia. Bol nemilosrdný, obávaný, napádal dokonca aj svojich príbuzných. Čo myslíte, na ktorej strane stojí hráč?

Celkovo sa jedná o vydarený prídavok s atraktívnymi príbehovými misiami a novou lokalitou, ktorý vhodne doplní pôvodný obsah. V ďalších dvoch DLC by mohli tvorcovia zvážiť ľahšiu obťažnosť pre menej zdatných hráčov.

Aký je prídavok Nioh: Dragon of The North?





Páči sa mi!






PS4
PC

Vývoj: Koei Tecmo / Team Ninja
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 8. február 2017
 7.11. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19906)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk