ECHO prezrádza svoje tajomstvo, hi-tech palác budú brániť vaše klony

Utečiete im? Naučia sa lepšie behať. Strelíte ich medzi oči? To by mohlo bolieť...

pridal roberto 31.8.2016 o 16:10 pod hry
ECHO prezrádza svoje tajomstvo, hi-tech palác budú brániť vaše klony

HRY > NOVINKY >

Už sa nemusíme čudovať, prečo prvé predstavenie hry ECHO od nezávislého štúdia Ultra Ultra bolo tak vágne a vlastne nič nehovoriace a prečo teaser ukázal iba schopnosť autorov využiť Unreal Engine 4. Dáni držali v tajnosti hlavný mechanizmus, ktorým nás prekvapujú až teraz. Hi-tech palác opradený legendami, ktorý môže zachrániť... bla, bla... bude vyrábať klony hranej postavy, bude im aj vštepovať jej správanie a učiť sa od nej! V praxi to má potom fungovať podľa príslovia: "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva."

Strelíte svoj klon medzi oči? Ďalšie klony bude strieľať po vás. Utečiete? Naučia sa behať rýchlejšie. Budete sa zakrádať? Naučia sa to tiež. Naďalej zostáva tajomstvom, čo chce palác vlastne dosiahnuť, rozhodne hráčovi nedá nič zadarmo, ale výzva by ani nemala byť nespravodlivo ťažká a zdá sa, že taktika zohrá dôležitú úlohu. Palác totiž funguje v cykloch, ktorým sa bude treba prispôsobiť. Na konci každého cyklu príde výpadok energie, kedy palác "nevidí" a hrdinka En počas neho môže robiť čo chce a bez obavy, že by klony niečo naučila. Po obnovení energie sa umelá inteligencia "rebootuje", staré vedomosti sa vymažú a do klonov sa nahrá schéma správania En z predchádzajúceho cyklu. Ak si En poradí s týmito klonmi, dočká sa ďalšieho výpadku a po ňom ďalšieho rebootu, ale ďalšia generácia klonov sa už bude správať inak. Tak, ako sa ona správala k predošlej várke klonov.

Či sa En pokúsi o čo najnenápadnejší postup so streľbou iba v nevyhnutných prípadoch, o úplne opačný, akčnejší prístup, alebo nebude nad taktikou vôbec premýšľať a proste iba vždy zvolí najschodnejšiu cestu, to už vraj bude voľba hráča. Rozhodne to znie zaujímavo a dúfame, že sa to programátorom podarí. Pôvodne chceli byť s prácou hotoví už túto jeseň, ale vydanie odložili na jar 2017, pretože zároveň s PC má hra vyjsť aj na ďalšie platformy. Môžeme predpokladať, že medzi nimi budú konzoly od Microsoftu a Sony, viac sa možno dozvieme už počas tohto víkendu, keď prídu správy z PAX West.





ECHO prezrádza svoje tajomstvo, hi-tech palác budú brániť vaše klony  ECHO prezrádza svoje tajomstvo, hi-tech palác budú brániť vaše klony
Páči sa mi!

Zaradené pod: stealth, sci-fi






ECHO prezrádza svoje tajomstvo, hi-tech palác budú brániť vaše klony
PC

Vývoj: Ultra Ultra
Štýl: Akčná Adventúra / Stealth
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk