EA mohla mať konkurenciu pre Pokémon Go

Hra, ktorá mala za úlohu priamo konkurovať fenoménu Pokémon Go bola vo vývoji a z rečí bývalého zamestnanca sa dá usúdiť, že možno raz ešte uzrie svetlo sveta.

pridal Gam_er 16.9.2016 o 8:55 pod hry
EA mohla mať konkurenciu pre Pokémon Go

HRY > NOVINKY >

Bývalý vývojár EA a aktuálny zakladateľ indie štúdia Nnoo Nic Watt prezradil, že EA mala skutočne vo vývoji priamu konkurenciu pre Pokémon Go. Tá mala byť určená rovnako pre handheldy, pričom mala vyjsť pred Wattovym odchodom. 

„Práca s EA bola oveľa rozdielna, než moja aktuálna práca pre malé štúdio, pretože v EA ste mali oveľa dlhšiu dobu vyhradenú pre prototypy resp. nové projekty, než na akejkoľvek hre, na ktorej som kedy pracoval. Electronic Arts skutočne chcelo svoju vlastnú Pokémon hru, ktorá by bola založená na tomto univerze. Toto štúdio doteraz nemá žiadne podobné RPG, ktoré je k dispozícii na handheldoch, čo si samozrejme uvedomovali a preto jedno chceli.

Počas mojej práce na tejto Pokémon hre pre EA, sme s mojim tímom urobili naozaj veľa papierových prototypov, ktoré zahŕňali tiež bojové mechaniky a dokonca jednu celú kartovú hru. Potom sme k nám pribrali ľudí zo štúdia Criterion (Burnout), aby si naše prototypy vyskúšali. Je naozaj skvelé mať túto možnosť vpustiť k sebe 300 ľudí a spýtať sa ich, či tu chcú byť a hrať našu hru celé popoludnie.

Tím, ktorý hru skúšal mal ale pri jej schvaľovaní ťažké rozhodovanie, pretože hra bola vo fáze prototypu pridlho a čas od času sa menilo mnoho vecí. Neviem v akom stave je táto hra teraz a či na nej EA ešte vôbec pracuje, ale v čase keď som odchádzal ešte nedosiahla stanovisko plnej výroby a viem, že to bolo ťažko stráviteľné pre mnoho ľudí,“ hovorí Nic Watt. 

Pokémon Go si pri svojom štarte viedlo naozaj vynikajúco a tak je skutočne možné, že to EA s podobnou hrou myslela vážne. Aktuálne sa však o tomto projekte testovanom vývojármi z Criterionu nič nevie a tak nie je isté, či ho EA nakoniec položila k ľadu alebo raz od nich Pokémon hru skutočne uvidíme. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: EA, pokemon






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18389)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk