The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov

Daedalic čoskoro prinesie exploratívne vesmírne dobrodružstvo lode omylom vystrelenej na opačný koniec galaxie.

pridal roberto 7.11.2016 o 17:31 pod hry
The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov

HRY > NOVINKY >

Hrám na tému dlhej púte vesmírom so zastávkami na roztodivných planétach sa v poslednom čase darí, hoci nie všetky nakoniec naplnia očakávania. Svojou troškou do mlyna prispeje aj Daedalic, tvorca série Blackguards, ktorý nám minulý týždeň prezradil detaily z pripravovaného The Pillars of the Earth, ale ešte predtým by malo vyjsť The Long Journey Home. Na exploratívnej hre pracuje nové Daedalic Studio West a podľa Steamu by mala vyjsť ešte tento rok, hoci môže byť odložená na menej nabitý začiatok roka 2017.

Príbehová premisa hovorí o testovacom lete/skoku k našej susednej hviezde Alpha Centauri, ktorý ale nevyšiel celkom podľa predstáv a nepripravená posádka sa ocitá na nesprávnom konci galaxie. Preskákať medzi hviezdami a hviezdokopami až domov by sa možno ešte dalo považovať za predĺžený výlet, lenže v galaxii nie sme sami a kontaktu s mimozemskými rasami sa posádka nevyhne. Viaceré majú väčšie a lepšie lode, takže sa k slovu dostane diplomacia a vytváranie spojenectiev so vznešenými Wolphaxkými rytiermi i otrokárskou rasou Ilitza. Kde nepomôže diplomacia, pomôžu zbrane a nebezpečenstvo bude hroziť aj na nehostinných cudzích svetoch.

Jedno takéto dobrodružstvo má trvať iba pár hodín, ale hra bude mať roguelike prvky, takže loď nemusí doraziť do cieľa, prípadne sa domov nevrátia iba niektorí členovia jej posádky. Znovuhrateľnosť podporí výber z rôznych typov lodí, rôznych typov planetárnych transportérov a rôznych potenciálnych členov posádky s vlastnými povahami a zručných v diplomacii alebo napríklad archeológii. Galaxia bude generovaná pred začiatkom hry a tešiť sa máme aj na vedľajšie dobrodružstva, questy a morálne rozhodnutia.





The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov  The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov  The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov
The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov  The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov  The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov
Páči sa mi!






The Long Journey Home preskúma galaxiu a spozná mimozemšťanov
PC

Vývoj: Daedalic / Daedalic Studio West
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20179)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk