Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn

Možnosti tohto sveta budú naozaj široké, pričom hráči budú mať pocit zo živej ekológie mechanických zvierat.

pridal Gam_er 13.11.2016 o 13:34 pod hry
Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn

HRY > NOVINKY >

Jednou z najpozoruhodnejších súčastí hry Horizon: Zero Dawn od doby, kedy bola svetu odhalená na E3 2015, je energický a živý svet, do ktorého nám tentokrát autori umožňujú nahliadnuť detailnejšie. V hre budú dve spoločnosti súperiť nad krajinou, ktorá na prvý pohľad vyzerá všedne. 

Zasnežené vrcholky hôr, svieže zelené údolia, lesy a rozľahlé púšte budú však dokonalým herným ihriskom, ktoré odráža to najlepšie čo svet Horizon: Zero Dawn môže ponúknuť. Keď ale uvidíte poškriabaný povrch krajiny rýchlo zistíte, že toto už nie je "náš" svet. Staroveké ruiny rozptýlené po krajine poskytujú desivú retrospektívu zo vzdialenej budúcnosti na rozpadajúce sa pozostatky reality hráča, kým spoločnosť mechanických tvorov uplatňuje svoju dominanciu nad svetom. 

Úlohy, ktoré hráči budú v hre plniť umožnia Aloy využiť terén krajiny k dosiahnutiu jej cieľov. Útesy a skalnaté výstupy môžu byť použité pre lov koristi na mieste, zatiaľ čo trávnaté plochy poskytujú dokonalé krytie z ktorého môžete pozorovať stroje. Medzi úzke horské priesmyky bude možné nastaviť pasce, pričom do nich budete môcť stroje následne vlákať. Je to stratégia, ktorá má nespočetné množstvo možností v každej časti mapy a niečo, čo sľubuje veľkú hĺbku hrateľnosti, kedy bude odhalených viac nástrojov, pascí a oblastí.

Okrem komunikácie so svetom hry získa hráč prirodzený pocit z ekológie strojov, ktorá je naozaj ohromná. Stáda Grazers sa potulujú po svete na základe svojich vlastných inštinktov, prekvapte ich a začnú panicky utekať pred nebezpečenstvom rovnako, ako keď ste pozorovali prekvapené a vydesené zvieratá v dokumentárnych filmoch.

Tento svet môžete zažiť už v marci budúceho roku, kedy je naplánovaný dátum vydania hry. Autori tiež sľubujú, že po nových informáciách zo sveta nám najbližšie povedia niečo viac o hlavnej hrdinke Aloy a jej mieste v hre.





Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn  Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn  Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn
Guerrilla Games prezradili, ako vytvárajú nový svet v Horizon: Zero Dawn
Páči sa mi!

Zaradené pod: horizon zero dawn, ps4, ps4 pro






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19543)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk