Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami

Séria Battlefield sa tam možno pozrie za pár rokov, no pre tých, ktorí nechcú čakať tu bude podstatne skôr Enlisted.

pridal Gam_er 14.12.2016 o 13:43 pod hry
Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami

HRY > NOVINKY >

Enlisted je novo oznámená hra z prostredia II. svetovej vojny, ktorú pripravuje lotyšské štúdio Darkflow Software, založené tento rok. Pôjde o tímovo založenú multiplayerovú strieľačku pre PC, ktorá bude obsahovať tiež početnú kampaň inšpirovanú skutočnými historickými bitkami vo svete. 

Prvé dve z týchto bitiek budú Bitka o Moskvu a Bitka o Normandiu. Podľa tlačovej správy budú mať kampane rôzne fázy, ktoré sú určené tak, aby reflektovali to, ako sa reálne vyvíjali, resp. za sebou reálne nasledovali tieto historické bojové udalosti. K dispozícii budú aj historicky presné charaktery a zbrane. Enlisted beží na Dagor engine, ktorý podporuje multiplayerové zápasy v počte 100 hráčov, na mape so zničiteľným prostredím. 

Podľa producenta hry Alexandra Nagornyho je významným prvkom Enlisted to, ako sa sústredí na fanúšikov svojho žánru:

„Enlisted je skutočne ambicióznym projektom na rozdiel od predchádzajúcich hier, ktoré sme vytvorili. Bude to  first-person vyrobená fanúšikmi pre fanúšikov. Tí budú mať priamy vplyv na to, čo vytvárame vrátane vecí ako kampaň alebo herné módy. Ich vplyv sa však neskončí ani po vydaní hry, kedy do nej budeme prinášať dodatočný obsah a podporovať ju.“

Kampane v Enlisted budú standalone hry. Buď môžete zaplatiť 22 dolárov aby ste získali Bitku o Moskvu či Bitku o Normandiu v digitálnej distribúcii, alebo si môžete zvoliť 50 dolárový variant, ktorý ponúkne obe zmienené bitky a ďalšie digitálne "pochúťky". Kampane zatiaľ nie sú k dispozícii, ale predobjednávatelia majú garantovaný early access do uzavretého beta testu, ktorý sa uskutoční v druhej polovici budúceho roku. 

Okrem toho vývojári vo svojom oznámení uviedli, že všetky finančné prostriedky z Enlisted reinvestujú do tvorby ďalších máp a herných režimov a tiež do toho, aby hru priniesli na konzoly. Ak projekt presiahne $250,000 hranicu, vývojári sa pustia do afrických kampaní, v prípade, že presiahnu $500,000 zapracujú na ďalších kampaniach a obsahu, o ktorom sa rozhodne prostredníctvom hlasovania, no a v prípade prekonania hranice 1 milión dolárov hru prinesú aj na konzoly. 

V prípade, že by ste o hre chceli vedieť viac, na oficiálnom webe sú k dispozícii FAQ. Vývojári tiež dodávajú, že ich tím tvoria veteráni herného priemyslu, ktorí však zatiaľ neboli menovaní.





Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami  Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami  Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami
Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami  Do zbrane sa hlási nová strieľačka z II. svetovej vojny, prinesie kampane inšpirované reálnymi udalosťami
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk