Titanfall 2 odhaľuje, čo ho čaká v roku 2017

Autori prisľúbili dlhú podporu hry aj po jej vydaní, takže môžeme čakať množstvo dodatočného obsahu. Čo nás čaká v nasledujúcich týždňoch prezrádza táto novinka.

pridal Gam_er 15.1.2017 o 15:52 pod hry
Titanfall 2 odhaľuje, čo ho čaká v roku 2017

HRY > NOVINKY >

Vývojári z Respawn Entertainment sa ešte pred vydaním Titanfall 2 zaviazali, že budú hru podporovať ešte dlhý čas po jej vydaní. Cesta tejto podpory začala vydaním patchu Angel City’s Most Wanted, pričom najnovšie správy poodhaľujú čo nás čaká ďalej. 

Ďalší dodatočný obsah, ktorý má prísť už čoskoro, prinesie do hry úplne nový režim s názvom Live Fire. Pôjde o rýchle boje 6v6, ktoré sa budú odohrávať iba v režime pilota a prenesú do popredia blízke kompetitívne boje. Nebude tu žiaden respawn a na elimináciu nepriateľského tímu máte iba jednu minútu. Vyhrať kolo môžete aj v prípade, že váš tím drží neutrálnu vlajku v momente, kedy skončí časovač.  

Titanfall 2 odhaľuje, čo ho čaká v roku 2017

Tvorcovia tento nový režim opisujú tým, že je rýchly, zbesilý a pomáha vám vylepšovať tímového ducha či pohybové schopnosti. Live Fire doplnia aj dve úplne nové mapy, ktoré umocnia jeho rýchlo sa meniacu intenzívnu atmosféru. Okrem režimu Live Fire a dvoch máp, ktoré ho doplnia, nám vývojári oznamujú aj novú Coliseum mapu s názvom Columns. Tá prinesie tiež viacnásobné nové intrá pre Commanderov každej frakcie. Viac informácií o tejto mape vývojári sľubujú tesne pred jej vydaním a tiež upozorňujú na fakt, že všetko čo táto mapa a jej aktualizácia prinesie bude dostupné pre majiteľov hry zdarma. 

Titanfall 2 odhaľuje, čo ho čaká v roku 2017

Vývojári tiež pracujú na významnej aktualizácii playlist rozhrania, pričom súhlasili s množstvom spätnej väzby od fanúšikov. Spätná väzba sa týkala tiež pridania možnosti splitscreenu. Na nej vývojári pracovali, no napokon sa do hry nedostane, pretože podľa nich nedokáže priniesť dostatočný herný komfort a zážitok. Narážajú tak pravdepodobne na technické problémy nezlúčiteľné s rozumným hraním. Respawn tiež pracuje na úplne novom rozhraní, ktoré príde s ďalším obsahom. Tu však upozorňujú na fakt, že tento obsah bude pravdepodobne trošku skôr dostupný na PC a majitelia konzolových verzií si budú musieť počkať. 

Titanfall 2 odhaľuje, čo ho čaká v roku 2017

Cieľom autorov je tiež umožniť hráčom to, aby si mohli vytvárať svoje vlastné mixtapy a vyberať režimy, v ktorých budú použité. Do hry sa chytá ešte množstvo ďalších vecí mimo toho, čo tu bolo dnes spomenuté. Všetky ďalšie informácie o budúcich novinkách sú však prísne tajné a dočkáme sa ich teda neskôr. Respawn upozorňuje, že na novinky máme byť naladení ešte počas nasledujúcich týždňov. Tie by mali priniesť odhalenia ďalších plánov na ďalšie mesiace. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: respawn entertainment, ea






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk