BioWare popisuje prieskum, objavovanie a crafting v Mass Effect: Andromeda

Dnes sa pozrieme rovno na srdce hry, ktoré tvorí prieskum, objavovanie a crafting. Galaxia Andromeda je totiž naplnená rôznymi svetmi, ktoré môžete objavovať a skúmať.

pridal Gam_er 4.3.2017 o 15:55 pod hry
BioWare popisuje prieskum, objavovanie a crafting v Mass Effect: Andromeda

HRY > NOVINKY >

BioWare sa v predchádzajúcich dvoch videách k Mass Effect: Andromeda pozreli na zbrane, schopnosti a profily členov posádky. Dnes sa pozrieme rovno na srdce hry, ktoré tvorí prieskum, objavovanie a crafting. Galaxia Andromeda je totiž naplnená rôznymi svetmi, ktoré môžete objavovať a skúmať. 

Mapa Galaxie

Príbeh v Mass Effect: Andromeda sa odohráva v Heleus Cluster priestore, ktorý je naplnený desiatkami hviezdnych systémov. Tie môžete prechádzať pomocou mapy Galaxie umiestnenej na Tempest, kde môžete z okien vašej lode vidieť v reálnom čase všetko, čo mimo nej existuje. Planéty, mesiace, vesmírne anomálie a ostatné lode, to všetko bude viditeľné z Tempest. Keď sa pozriete na mapu, uvidíte okrem desiatok systémov aj viac ako sto planét, ktoré tvoria Galaxiu Andromeda vrátane niekoľkých, ktoré môžete objavovať. Práve tam sa začína vaše dobrodružstvo. 

Planéty

Každý svet, ktorý v hre navštívite, bude mať svoj vlastný príbeh, postavy a samozrejme výzvy. Najnovšie herné video ukazuje návštevu Elaaden, kde skúmate otvorenú plochu s názvom Paradise. Už hneď v úvode rýchlo zistíte, že teplota na Elaaden môže byť smrteľná, voda je vzácna a záhadné staroveké artefakty sú roztrúsené po celej krajine, ktorú strážia nebezpečné kreatúry. Ak tu chcete žiť, musíte byť buď zúfalý, alebo krogan. Tu však nie sú spokojní ani krogani, ktorí neveria nikomu z iniciatívy Andromeda a už vôbec nie tímu Pathfinder. To, ako sa vysporiadate s kroganmi a výzvami, ktoré ponúka Elaaden nakoniec rozhodne o vašom úspechu. 

Nomad, vaše terénne vozidlo je kľúčovým faktorom pre rýchle pokrytie rozsiahlych krajín po celej Galaxii Andromeda. Toto vozidlo budete mať možnosť vylepšovať, k čomu vám pomôže celý rad funkčných vylepšení, ktorých cieľom je poskytnúť vám lepší turbo boost, vyššie skoky, lepšiu ovládateľnosť a ďalšie vlastnosti. 

   

Vesmírne stanice

Počas prieskumu bude jedným z vašich cieľov objavovať miesta, kde môžu vzniknúť predsunuté stanice. Každá z týchto staníc sa chová ako bod rýchleho cestovania, umožňuje vám tiež zmeniť svoju výzbroj alebo privolaď Nomad, ak ho stratíte alebo dôjde k jeho zničeniu. Tiež si tu však budete môcť doplniť zásoby a zároveň chrániť svoj tím od akýchkoľvek hrozieb okolitého prostredia. 

Na niektorých miestach, ako napríklad duny na Elaaden, budete vystavení globálnym rizikám, ako napríklad extrémne teploty. Pathfinder a Nomad sú vybavené Life Support systémami, ktoré vás pomáhajú chrániť voči týmto rizikám, ale akonáhle týmto systémom dôjde energia, budete musieť nájsť rýchlo bezpečné miesto alebo vyhliadkovú stanicu, kde si ich dobijete. 

Základne

Počas cestovania planétou budete objavovať nové oblasti, charaktery a dejové linky. V konečnom dôsledku budú všetky vaše objavy prispievať k zvýšeniu životaschopnosti planéty, čo umožňuje vytvárať základňu a upgrade Nexusu - vesmírnej stanice iniciatívy Andromeda. Predtým, než planéta bude môcť podporovať základňu, budete musieť zvýšiť jej životaschopnosť aspoň na 40%, čeliť hrozbám, spojiť sa s miestnymi, riešiť problémy jej životného prostredia a plniť konkrétne úlohy, ktoré súvisia s príbehom tejto planéty. V prípade Elaaden určuje životaschopnosť planéty váš vzťah s kroganmi. 

Navyše vám váš prieskum a objavy prinášajú Andromeda Viability Points (AVP). Dosiahnutím určitej hodnoty AVP môžete upgradovať Nexus, prípadne prebudiť z kryospánku ďalších kolonistov. To, ktorých kolonistov ste sa rozhodli prebudiť, určí aké výhody z toho budete mať. Chcete získať výhody v oblasti výskumu a vývoja? Prebuďte vedcov. Potrebujete ďalšie bojové zdatnosti? Vyberte si vojenský personál. Chcete pomôcť s obchodovaním? Zobuďte obchodníkov. Výber je len na vás. 

Vaulty

Galaxia Andromeda skrýva mnoho tajomstiev, pričom jedným z nich bude aj rozsiahla sieť prastarých Vaultov. Stačí prísť na to, ako sa dostať k jednému z týchto zariadení, a odhalí vám ďalšie. Akonáhle ste vo vnútri hrobky, budete sa musieť spoliehať na každý prvok hry, vrátane prieskumu, navigácie v prostredí, riešením hádaniek a boja. Vyriešiť ich záhadu môže byť kľúčom k prežitiu v Galaxii Andromeda. 

Crafting

Ak máte radi budovanie a modifikácie zbraní či vybavenia tak, aby zodpovedali vášmu jedinečnému štýlu hrania, zamilujete si aj hlboký systém craftovania. Ten sa opiera o dva kľúčové aspekty, ktorými sú výskum a vývoj. Pri výskume budete chcieť skenovať všetky jedinečnosti prírody a technológií ktoré objavíte, aby ste z nich získali výskumné dáta, ktoré potom môžete pretaviť do určitých objektov. Čím viac sa totiž naučíte, tým viac unikátnejších návrhov a rozšírení budete môcť objaviť. 

Ak je váš výskum hotový je čas na to, aby ste prešli k vývoju. Pozrite sa na vaše návrhy aby ste videli aké materiály budete potrebovať a kde ich môžete nájsť. Materiály môžete získať od obchodníkov, nájsť ich počas skúmania pešo, ťažiť ich pomocou Nomadu alebo ich objaviť pri skúmaní priestoru vo vašej lodi. Okrem toho budete môcť v hre ďalej rozširovať určité zariadenia, ktoré sa môžu zaradiť k zbraniam a gearu, za cieľom pridať im unikátne vlastnosti. Prítomné bude aj veľké množstvo modov, ktoré zvyšujú schopnosti vašich zbraní. Čím viac sa budete venovať prieskumu, tým viac dokážete nahromadiť materiálov a tým ničivejší budete v boji.  

   





BioWare popisuje prieskum, objavovanie a crafting v Mass Effect: Andromeda
Páči sa mi!

Zaradené pod: ea, bioware, andromeda






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk