Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie

Titul ponúka množstvo obsahu a má iný prístup k žánru tým, že umožní použiť samotných zombíkov ako zbrane.

pridal Gam_er 24.5.2017 o 21:44 pod hry
Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie

HRY > NOVINKY >

Psyop Games sa nás pokúsia zaujať svojou pripravovanou novinkou Dead Aliance, v ktorej budeme svedkami boja proti nemŕtvym zombies. Primárne ide o tímovú multiplayerovku, ktorá ponúka iný prístup k žánru tým, že umožňuje použiť samotných zombíkov ako zbrane namiesto toho, aby ste ich kosili len v úlohe vašich nepriateľov. 

Dead Alliance ponúkne množstvo nových možností a herných režimov, pričom tu nájdete takmer všetko, od klasických zombie, cez super silných jedincov, až po feromónové bomby, ktoré vám umožnia dočasne pridať zombíkov na vašu stranu, čo samo o sebe sľubuje dobrú zábavu. Aj napriek zameraniu autorov na multiplayer, v hre nechýba ani režimy pre jedného hráča, ani 4v4 multiplayer režimy, vrátane Team Deathmatch, Free for All, King of the Hill a Capture and Hold, rovnako, ako režim Attrition, ktorý si berie inšpiráciu z MOBA či Survival režim. Obsahu tu teda bude naozaj dostatok. 

   

Ešte treba podotknúť, že Dead Alliance bolo pôvodne oznámené ešte v roku 2015, avšak pod názvom Moving Hazard, pričom sa hra premenovala po tom, ako sa jej vo vydavateľskej zmluve ujali Maximum Games. Na hre pracoval ako jeden z hlavných scenáristov Christian Cantamessa, ktorý písal pre značky ako Red Dead Redemption, Middle Earth: Shadow of Mordor, The Crew a mnoho ďalších. 

„V bojovej zóne sú dynamické časti s ktorými manipulovať, aby ste porazili svojich nepriateľov. Popri tom, že budete mať k dispozícii bohatú paletu vojenských zbraní, budete musieť tiež využívať špeciálnu technológiu, ktorá vám umožní nakloniť si vašich nepriateľov v podobe zombies na vašu stranu. Budete tu môcť využívať tiež širokú škálu dodatočných taktík, ktoré vám spríjemnia hranie a umožnia víťaziť vaše súboje,“ hovoria Psyop Games. 

Hra okrem toho umožní hráčom prispôsobiť a vylepšiť svoj bojový arzenál, za pomoci vysoko výkonných zbraní a technológie ovládajúcej zombies s názvom zMods. Tá okrem poskytnutia feromónového granátu poskytne tiež PAM granát, ktorý vám na vašu stranu pridá nie jedného, ale rovno 4 zombíkov a tiež rôzne ďalšie možnosti využitia na manipuláciu s vašimi nepriateľmi. 

Dead Aliance bude k dispozícii na Windows PC, PS4 a Xbox One 29. augusta s tým, že tí, ktorí si hru predobjednajú získajú "Rapid Dominance" s Day One Edíciou, ktorá ponúkne 3 rôzne bonusy vrátane zbraní a perkov použitých v multiplayeri. 





Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie  Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie  Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie
Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie  Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie  Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie
Páči sa mi!







Multiplayerová zombie strieľačka Dead Alliance pozýva do akcie
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Maximum Games / Psyop Games
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. august 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk