Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

Po 20 rokoch série Gran Turismo prebehne najnovšie veľká obchádzka zaužívaných štandardov, aby mohlo pripravované GT Sport začať úplne novú kapitolu tejto značky. K tomu sa viaže aj režim kampane.

pridal Gam_er 10.8.2017 o 13:46 pod hry
Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

HRY > NOVINKY >

Zmena nie je jednoduchá. Po 20 rokoch série Gran Turismo prebehne najnovšie veľká obchádzka zaužívaných štandardov, aby mohlo pripravované GT Sport začať úplne novú kapitolu tejto značky.  Hra je primárne mierená na multiplayer, ale dočká sa aj kampane.

Ako teda bude fungovať kampaň? Keď sa pozriete na hlavnú obrazovku hry, prezentuje sa vám šesť hlavných zážitkov. Prvým je Sport, potom tu máme Campaign, Arcade, Brand Central, Lobby a Scapes. V samotnom režime kampane následne nájdete 4 podrežimy: Driving School, Mission Challenge, Circuit Experience a Racing Etiquette.  Bude to iná kariéra na akú ste v GT zvyknutí.

   

V každom z týchto čiastkových režimov sa hráčom predkladá určitý počet úloh, ktoré musí zvládnuť na ich dokončenie. Podľa vývojárov má ísť o stovky úloh. Keď ich dokončíte, v ideálnom prípade dosiahnete zlatú pozíciu, odomknete viac vozidiel, ktoré budete používať v celej hre. Získanie zlata je niečo, čo si vyžaduje skutočné zručnosti expertného hráča. Pre začiatočníkov sú však na YouTube užitočné videá, ktoré vysvetľujú ako si poradiť s výzvami.

Podrežim Driving School je o učebnicových pretekárskych technikách a o tom, ako musia byť ich prvka zakomponované do skutočnej jazdy, o priľnavosti pneumatík a rovnováhe vozidiel. Čakajú na vás rôzne testy, ktoré budete musieť niekedy robiť bez toho, aby ste zišli z cesty.  

Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

Najväčší z čiastkových režimov je však Mission Challenge, kde budete uplatňovať do praxe to, čo ste sa naučili v Driving School. To môže znamenať určitý počet kolízií, prekonávanie časového limitu, prekonávanie súperov, prerážanie kužeľov a aj Gymkhana preteky . 

Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

Circuit Experience sa zameriava na jednotlivé trate a používa referenčné videá na to, aby vám pomohol zvládnuť okruhy sektor po sektore. Brzdné body a vrcholy okruhov sú zreteľne označené a dozviete sa, ako sa vyrovnať so zmenami v zorných poliach a predbiehajúcich zónach. 

Zatiaľ neaktívny režim, ktorý sa neukázal je Racing Etiquette. Ale vzhľadom na to, že vaše bodové hodnotenie ovplyvňujú športové stretnutia pretekárov a šampionáty, malo by byť jasné, o čo v tomto prípade pôjde. 

Kampaň je v tomto prípade je teda skôr tréningovým prvkom pre hlavný režim hry Sport, teda multiplayer. Ak sa chystáte naplniť svoj cieľ a získať digitálnu pretekársku licenciu FIA (Fédération Internationale de l'Automobile), budete musieť úspešne pretaviť všetky zručnosti získané v kampani do Sport režimu. Tu sa budú odohrávať pravidelné majstrovstvá, ktoré budú streamované a umožnia strety tých najlepších z najlepších hráčov.  

Aké možnosti v kariére vlastne ponúkne Gran Turismo Sport?

Vývojári v GT Sport ukazujú smerovanie značky do budúcnosti, totiž už viackrát upozornili na to, že sa fanúšikovia nikdy nedočkajú Gran Turisma 7. GT Sport je totiž úplne nová a plnohodnotná hra, ktorá značku posúva ďalej. Bude však mierená hlavne na multiplayer, kde kampaň je len doplnkom, nie základom ako v pôvodných hrách.

Páči sa vám nové smerovanie GT Sport alebo by ste radšej videli klasické Gran Turismo 7? 





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: polyphony digital, sony, ps4






PS4
PS VR

Vývoj: Sony / Polyphony
Štýl: Racing / Simulácia
Dátum vydania: 18. október 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk