Týždenník - Wolfenstein II a Assassin's Creed Origins

Napriek tomu, že singleplayerovky majú problémy so ziskovosťou, určite medzi ne Assassin's Creed Origins a Wolfenstein II nebudú patriť.

pridal saver 29.10.2017 o 22:04 pod hry
Týždenník - Wolfenstein II a Assassin's Creed Origins

HRY > NOVINKY >

Napriek tomu, že sa teraz rozoberá ako majú singleplayerovky  problémy so ziskovosťou, určite medzi ne Assassin's Creed Origins a Wolfenstein II nebudú patriť. Obe vyšli uplynulý týždeň a obe sú parádne, akoby to nestačilo, doplnil ich aj Super Mario Odyssey, ktorý ukázal, ako sa dostávajú desiatky v recenziách. Ich úplným opakom je Destiny 2, ktoré prišlo na PC. O ňom si ešte napíšeme, ale v zásade čakajte konzolové Destiny 2, plus lepšia grafika a vyšší framerate. Či vám na PC sadne jeho hrateľnosť je už otázne.

K aktuálnej téme singleplayeru sa pridal aj Rockstar, ktorý síce singleplayerovky plne podporuje, a nakoniec GTA V a Red Dead Redemption 2 to potvrdzujú, ale napríklad pri GTA V nevidia dôvod vydávať singleplayerové dlc, radšej sa orientujú na GTA Online, kde cítia potenciál. 

Rovnako ešte uzavreli tému zrušenia singleplayerového Star Warsu aj autori z Visceral a potvrdili, že to nebolo pre singleplayer, ale pre problémy pri vývoji. Jeden z vývojárov povedal, že to pre hru bola milosrdná smrť, nikdy nemohla byť dobrým titulom.

Z iných noviniek sme tu mali kompletný zoznam vozidiel z Need for Speed Payback, Playerunknowns Battlegrounds dostane testovacie servery s verziou 1.0, ktorá už bude mať optimalizácie a aj preskakovanie prekážiek a IO interactive ohlásilo Game of the Year edíciu Hitmana, ktorá pridá aj nový obsah. Žiaľ, majitelia pôvodnej verzie si ho budú musieť dokúpiť za 20 eur.

Ak by ste hry nemali kde hrať, Nvidia oficiálne ohlásila GTX1070ti, ich medzikrok medzi GTX1070 a GTX1080. Karta vyjde 2. novembra za 470 eur. Microsoft tento týždeň potvrdil, že sa výroba Kinectu skončila, čo sa nakoniec aj očakávalo, keďže ho posledné roky netlačil a aj pôvodné Kinect tituly (Zoo tycoon, Disney, Pixar...), ktoré teraz vychádzajú, budú už ovládateľné aj štandardne. Na druhej strane Microsoft už o pár dní vydáva Xbox One X konzolu a tento týždeň spustil spätnú kompatibilitu s pôvodnou Xbox konzolou s prvou várkou hier.

Z recenzií sme ohodnotili parádny Assassin's Creed Origins a aj veľmi kvalitný Super Mario Odyssey, nový smer Gran Turismo Sport skončil v hodnoteniach slabšie. Popritom sme sa pozreli na Dungeons III, ale aj na vesmírny Everspace, taktiež aj Battle Chasers: Nightwar, kreslenú záležitosť Bertram Fiddle a aj Monster Hunter Stories. Budúci týždeň nás čaká hlavne Wolfenstein II.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk