Producent Metal Gear Survive sa ospravedlňuje za zlú komunikáciu, hra nie je Metal Gear Solid, nebude obsahovať lootboxy

Konami vie, že komunikácia okolo Metal Gear Survive nebola najlepšia, nevysvetlila hráčom, že hra nie je ďalší Metal Gear Solid. Dodáva, že hra nebude mať lootboxy a mikrotransakcie nebudú pay-to-win.

pridal play3man 22.1.2018 o 9:22 pod hry
Producent Metal Gear Survive sa ospravedlňuje za zlú komunikáciu, hra nie je Metal Gear Solid, nebude obsahovať lootboxy

HRY > NOVINKY >

Metal Gear Survive sa v posledných dňoch riešil najmä kvôli otvorenej bete, ktorú si mohli hráči stiahnuť na PlayStation 4 a Xbox One. Práve v súvislosti s ňou však boli spomínané aj mikrotransakcie, ktoré má hra obsahovať. Za rôzne negatívne reakcie, ktoré sa o hre šírili po internete, však môže sčasti aj slabá komunikácia zo strany Konami, čo koniec koncov potvrdil aj sám producent nového Metal Gear. 

Yuji Korekado sa za to fanúšikom v najnovšom čísle oficiálneho magazínu ospravedlňuje, keďže si je vedomý toho, že to mohli zvládnuť lepšie. Kvôli tomu teda prišlo k niekoľkým nedorozumeniam, a to hneď v základných faktoch: "Zdá sa, že fanúšikovia a hráči brali Metal Gear Survive ako pokračovanie Metal Gear série, takže ľutujem, že sme spôsobili toto nedorozumenie."

Zároveň sa okolo hry spustil rozruch ohľadom mikrotransakcií, ktoré budú jej súčasťou. Korekado samozrejme tento fakt nevyvrátil, no celú vec upresnil: "Nebudú tu lootboxy a taktiež tu nebude pay-to-win typ mikrotransakcií. Budú tu veci ako napríklad príslušenstvo v Metal Gear Online." Skrátka teda má ísť o neinvazívne typy mikrotransakcií, ktoré nebudú mať veľký dopad na hru.

Nakoniec sa producent rozhodol upresniť prostredie, v ktorom sa Metal Gear Survive bude odohrávať. Spočiatku tak síce máme mať prístup len k malej časti mapy, no postupom sa nám budú sprístupňovať väčšie časti, ktoré budeme môcť ďalej objavovať a nebudú chýbať ani vedľajšie úlohy.

Metal Gear Survive vychádza na PC, PS4 a Xbox One 22. februára.





Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Konami / Konami
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 22. február 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk