Sam je virtuálny herný asistent vyvíjaný Ubisoftom

Ako súčasť Ubisoft Clubu bude Sam využívať informácie o profile hráča, hernej knižnici, zozname priateľov a komunite, čo mu podľa Ubisoftu umožní každému hráčovi poskytnúť informácie a tipy ušité na mieru. 

pridal Gam_er 24.1.2018 o 22:30 pod hry
Sam je virtuálny herný asistent vyvíjaný Ubisoftom

HRY > NOVINKY >

Dnes nám Ubisoft predstavil Sama, osobného herného asistenta, ktorého cieľom je zlepšenie herného zážitku. Ako súčasť Ubisoft Clubu bude Sam využívať informácie o profile hráča, hernej knižnici, zozname priateľov a komunite, čo mu podľa Ubisoftu umožní každému hráčovi poskytnúť informácie a tipy ušité na mieru. 

„Sam je súčasťou úsilia spoločnosti Ubisoft pokračovať v inováciách Ubisoft Clubu a prinášať členom nové výhody. Keď chcú hráči vedieť informácie o dátume vydania hry, pozrieť si trailer, objaviť Easter Eggy alebo pokecať so Samom o najlepšom assassinovi v sérii, asistent ich nasmeruje na príslušnú stránku alebo kamkoľvek inde na web, či jednoducho odpovie. 

Príkazmi pomocou hlasového či textového vstupu môžu hráči požiadať Sama o rôzne akcie a služby, ktoré sa týkajú Ubisoft hier s tým, že celý proces prebieha prostredníctvom Q&A, teda otázok a odpovedí. Sam je priamo prepojený s Ubisoft účtom hráča, čo mu umožňuje priamo analyzovať napríklad rôzne online zápasy a poskytnúť konkrétnemu hráčovi tipy na zlepšenie prostredníctvom Daily Login funkcie, v ktorej sa ako prvé predstaví Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. 

Sam analyzuje, prečo sa hráč v hre zasekol, prípadne nenapreduje alebo hrá zle a proaktívne mu zašle video tipy od komunity. Keďže je Sam zatiaľ v beta verzii, v nasledujúcich mesiacoch plánujeme pridať nové informácie o ďalších funkciách, ktoré obohatia jeho služby,“ znie oficiálny popis od Ubisoftu. 

Asistent teda dokáže odpovedať na otázky používateľov, ale okrem toho tiež zvýrazňuje často kladené otázky, ktoré pridáva do databázy pre rýchlejšie zorientovanie. Zatiaľ sa nachádza v otvorenej bete, ku ktorej majú prístup používatelia Ubisoft Clubu prostredníctvom mobilnej aplikácie. Momentálne je však k dispozícii iba v angličtine a iba v Kanade. Očakáva sa, že sa postupne rozšíri aj o ďalšie jazyky a sprístupní aj používateľom v iných krajinách. V nasledujúcich mesiacoch je zatiaľ naplánované rozšírenie bety aj na ďalšie trhy. 





Sam je virtuálny herný asistent vyvíjaný Ubisoftom  Sam je virtuálny herný asistent vyvíjaný Ubisoftom
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk