God Of War ponúkne viacero herných režimov, predstavuje podrobnosti

Hra okrem režimu kampane ponúkne aj ďalšie, podobne ako predchádzajúce tituly série. Dozvedeli sme sa novinky o troloch a tiež to, kedy budete môcť hru začať sťahovať.

pridal Gam_er 5.4.2018 o 10:04 pod hry
God Of War ponúkne viacero herných režimov, predstavuje podrobnosti

HRY > NOVINKY >

S príchodom God of War, ktoré je už poriadne blízko, čelí Cory Barlog mnohým zvedavým otázkam od fanúšikov, ktoré mu kladú na jeho Twitteri. Je známy tým, že nepatrí k ignorantom a odpovedá vždy, keď mu to dovolí čas. To isté sa stalo aj teraz, pričom odpovede niektorým fanúšikom poskytli nové informácie, ktoré sme o hre zatiaľ nevedeli. 

Rovnako ako predchádzajúce God of War hry aj novinka ponúkne niekoľko herných režimov mimo hlavnú kampaň. To by mohlo znamenať, že sa nám vrátia späť výzvy, samozrejme popri ďalších režimoch. Barlog tiež potvrdil, že pre jeden PS účet bude k dispozícii viacero úložných slotov, ktoré umožnia hráčom rôzne možnosti prechádzania hrou. Taktiež bolo potvrdené, že v novinke nebude žiadna kontroverzná sexuálna mini hra, ako jeden z dôkazov toho, že sa Kratos zmenil. 

Začiatkom tohto týždňa sme tiež mohli vidieť ďalšie videá z hry, ktoré ukazovali boj proti trolom, prieskum a mnoho ďalšieho. K tomu sme sa dozvedeli, že každý z trolov bude iný. Každý z nich bude mať svoj vlastný, odlišný pôvodný príbeh. To platí aj pri nórskej mytológii, kde má takmer všetko trocha svoj príbeh. Každý z trolov bude vyzerať trocha inak a trocha inak aj bojovať. Ak proti nim vyrazíte, budete musieť porozmýšľať, pretože vás čaká iný nepriateľ. Súčasťou ich zákulisia je, že boli zradení bohmi. 

 

Preload God of War začne 18. apríla. To znamená, že ak ste si ju predobjednali digitálnou cestou, sťahovať budete môcť už dva dni pred oficiálnym vydaním hry. Ešte predtým by ste sa však mali uistiť, že máte v konzole povolené automatické sťahovanie, ktoré ho spustí v daný deň. Hra sa vám, samozrejme, odomkne až úderom polnoci oficiálneho dňa vydania. Čo sa týka inštalačných súborov, pripravte sa na to, že budete sťahovať 44,46 GB. Preload dva dni vopred tak bude užitočný najmä pre tých, ktorí majú pomalšie internetové pripojenie. 

Oficiálny dátum vydania je stanovený na 20. apríla. Embargo na recenzie končí 12. apríla, takže od tohto dňa sa už na internete objavia prvé recenzie, podľa ktorých si budete vedieť o hre urobiť obraz. 





God Of War ponúkne viacero herných režimov, predstavuje podrobnosti
Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk