Spider-Man ponúkne množstvo gadgetov, kostýmov a side questov

Game Informer priniesol znova mnoho informácií k Spider-Manovi. Vývojári okrem toho priznali, že majú nápady aj na pokračovanie Sunset Overdrive.

pridal Gam_er 10.4.2018 o 14:20 pod hry
Spider-Man ponúkne množstvo gadgetov, kostýmov a side questov

HRY > NOVINKY >

Napriek tomu, že Peter Parker získal svoje pavúčie schopnosti uhryznutím od rádioaktívneho pavúka, mnoho ľudí zabudlo, že ide o technicky zmýšľajúceho superhrdinu, ktorý má svoj arzenál vybavenia, gadgetov a rôznych vychytávok, ktoré mu pomáhajú v boji proti zločinu a rozvíjajú jeho schopnosti mutácie. Spider-Man tak bude obsahovať množstvo pavúčich gadgetov, čo mnohí očakávali po vzore hier Ratchet and Clank.

Spider-Man ponúkne množstvo gadgetov, kostýmov a side questov

Game Informer testoval tri z nich: tripwire, web bomb a spider-drone. Tripwire môže nepriateľov hodiť do steny, alebo ich nechať do seba vraziť. Malo by ísť o niečo podobné ako bol Remote Claw v Batman: Arkham Origins. Web bomb je zase gadget na ovládanie davu, ktorý môže pokryť nepriateľov pavúčimi sieťami, a tak ich na istý čas zrejme ochromiť alebo spomaliť. Spider-drone bude útočný dron, ktorý bude strieľať pavučinu namiesto guliek. Hráči však môžu očakávať oveľa viac pavúčich gadgetov, ktoré sú založené na báze pavučiny.

Spider-Man ponúkne množstvo gadgetov, kostýmov a side questov

Čo sa týka oblekov, k nim sme tu už mali informácie o tom, že ich bude v hre naozaj veľa, budú sa dať upravovať a oblek, ktorý si hráč vyberie, bude aj súčasťou cut-scén. Novinkou je, že každý oblek ponúkne určité vlastnosti, akými sú napríklad štvornásobné poškodenie. Game Informer mal možnosť vyskúšať štyri z nich.

Spider-Man ponúkne množstvo gadgetov, kostýmov a side questov

Keďže je Spider-Man open world hrou, svet bude naplnený rôznymi voliteľnými side questami. Game Informer vyskúšal niekoľko z nich. V niektorých sa objavia známe Marvel postavy, ako napríklad Black Cat, Taskmaster, Harry Osborn a Wilson Fisk. V nich hráči napríklad zneškodnia jednu Taskmasterovu bombu, budú zbierať rôzne dáta a podobne. O bočných questoch nie je von veľa informácií, pretože vývojári chcú prekvapiť. Okrem toho tu budú aj náhodné udalosti, ktoré sme videli napríklad v GTA V. Hráči tak budú môcť náhodne naraziť a zastaviť rôzne dynamicky sa dejúce zločiny. Medzi ne patria napríklad automobilové naháňačky alebo bankové lúpeže. Nebudú chýbať rôzne zberateľské predmety a vývojári sľubujú v meste mnoho aktivít, ktoré vás popri príbehovej linke skvele zabavia. 

Určite stojí za zmienku aj pripomenúť, že sa Spider-Man bude odohrávať vo svojom samostatnom vesmíre, kde je Peter na prvom mieste. Hra začína v momente, kedy Spider-Man porazil Kingpina, ale okamžite musí čeliť novej hrozbe, ktorou je Mister Negative a jeho stúpenci. Nebudeme tu svedkami žiadneho zrodenia superhrdinu, ale od začiatku sa budeme pozerať na vyspelého Spider-Mana, ktorý bojuje so zločinom už nejaký ten čas a veľmi dobre pozná svoje schopnosti. Bude to Spider-Man, ktorého morálny kompas je pevne nastavený v tom, čo môže a nemôže urobiť v mene spravodlivosti. Žiadne zabíjanie je teda pre neho pravidlom číslo jedna. 

Z ďalších drobností sa k nám dostalo:

  • prvky Spider-Manovych pohybov budú prispôsobiteľné
  • bude tu levelovanie, maximálny level nie je známy
  • New York City sa v hre bude brať ako charakter
  • bude tu Avenger’s Tower 
  • Spider-Man nezomrie hneď, ako vstúpi do vody
  • nebude tu žiadny big head režim
  • obsah po vydaní hry je už kompletne naplánovaný
  • je tu vytvorený systém craftingu
  • okrem existencie fotorežimu by mohlo byť fotografovanie aj súčasťou hry
  • nebudú tu žiadne úplne nové postavy, ktoré by vymysleli samotní vývojári
  • Mary Jane vie, že Peter Parker je Spider-Man
  • nebudú tu žiadne bozky dole hlavou
  • nebude tu "wanted" systém ako v GTA
  • s civilistami bude niekoľko možností interakcie (selfie, tľapnutie, pozdrav a ďalšie)

Okrem toho sa zdá, že by Insomniac Games po opätovnej spolupráci so Sony mohli znova na chvíľu prebehnúť k Microsoftu, pretože majú množstvo nápadov na Sunset Overdrive 2. Išlo o titul výhradne pre Xbox One, aj keď treba podotknúť, že aj keď sa Microsoft podieľal na výrobe, práva na značku vlastní Insomniac Games. Vývojári si nechávajú otvorené dvere na prípadné pokračovanie. Community Director chválil ich pracovné skúsenosti s Microsoftom a uviedol, že s nimi zažili veľa zábavy popri práci na Sunset Overdrive a prácu si naozaj užili.  

James Stevenson tiež ubezpečil hráčov, že ak by pracovali na pokračovaní, majú dostatok nápadov, z ktorých by mohli výborne čerpať. Pokiaľ ide o update Sunset Overdrive pre Xbox One X, momentálne sa na ňom ani nepracuje, pretože by to bolo náročné pre starú verzie enginu v hre. Ich engine bol pre Sunset Overdrive vyvíjaný niekoľko rokov a opätovne otvoriť tento projekt a prispôsobiť ho na nový kus hardvéru by bolo veľmi náročné. Okrem toho by bolo potrebné aj množstvo testov a nie je to práca len na pár hodín. Ani práca, ktorá by sa dala robiť doma, keďže zamestnanci sú teraz plne sústredení na Spider-Mana. 





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19779)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk