Rage 2 má byť oveľa viac než len prosté pokračovanie, príbeh je veľmi dôležitý a svet bude dynamický

Režisér Tim Willits vo veľkej miere hovoril o dôležitosti príbehu, o partnerstve s Avalanche a o dynamickom svete, ktorý môžu hráči slobodne skúmať.

pridal Gam_er 7.6.2018 o 15:53 pod hry
Rage 2 má byť oveľa viac než len prosté pokračovanie, príbeh je veľmi dôležitý a svet bude dynamický

HRY > NOVINKY >

Pred niekoľkými týždňami začala Bethesda teasovať Rage 2, ktoré očakáva množstvo fanúšikov pôvodnej hry. Dvojka bola ohlásená ako spolupráca medzi id Software (pôvodní autori) a Avalanche Studios (Mad Max, séria Just Cause), ktoré nedávno pod svoje krídla získala firma Nordisk Film. Režisér Tim Willits z id Software nedávno hovoril o nových podrobnostiach, ktoré prezrádzajú viac detailov k odlišne ladenému pokračovaniu. 

Willits vo veľkej miere hovoril o dôležitosti príbehu, o partnerstve s Avalanche a o dynamickom svete, ktorý môžu hráči slobodne skúmať:

Je to určite oveľa viac než len obyčajné pokračovanie. Gameplay a partnerstvo s Avalanche totiž vytvorili niečo jedinečné a špeciálne. Hra vzniká v naozaj priateľskej atmosfére s tímom Avalanche, ktorí s nami zdieľa svoje nápady a poznatky.

Prvej hre vládol post-apokalyptický svet. Teraz však máme oblasti, ktoré sú viac než len hnedou a prašnou pustinou. Je to skôr post-post-apokalyptický svet, v ktorom sa spoločnosť snaží obnoviť. Máme rôzne prostredia, rôzne krajiny, vegetáciu a močiare, rieky a jazerá. Sveta sa tak skutočne vyvinul zo suchých prašných pustatín a to je to, čo by sme vám naozaj chceli predviesť. Strávili sme naozaj veľa času prácou na niektorých prostrediach, ktoré sa nám zdajú naozaj cool a dokonca sme pri tom viedli dlhé diskusie o farbe vody.

Hráči chcú tieto bohaté prostredia, pretože je pre nich jednoduchšie pochopiť, kam idú a ľahšie získať kontext toho, čo robia. V niektorých prostrediach je viac osobnosti, je tu oveľa viac dialógov, oveľa viac sa toho deje. Sú to príbehy, takže áno, príbeh je veľmi dôležitý. Existujú tu frakcie, ktoré nemajú radi iné frakcie. Je tu AI, ktoré nemajú radi iné AI, je to nezávislá umelá inteligencia, ktorá je vo vozidlách. Sú priateľské vozidlá a sú tu zlé vozidlá, takže svet je naozaj dynamický.

Vo svete sa budete cítiť naozaj angažovaní, pretože veci tu nie sú až tak zrejmé. V iných hrách idete na kontrolný bod, ktorý spustí určitú akciu. Čaká vás pri ňom nejaký chlapík, ktorý sa vás bude snažiť niečim zamestnať alebo prekonať. Tu ste vo veľkom otvorenom svete, v pustatinách, kde len keď sa vozíte prostredím vidíte veľa mutantov, môžu vás napadnúť ľubovoľné postavy alebo s vami prísť do ľubovoľnej interakcie. Náš svet naozaj žije.

Naozaj sme chceli urobiť "udalosti", ktoré buď môžete urobiť, alebo ich môžete nechať tak. Je len a len na vás, ako ovplyvníte dianie na veľkej obrazovke. Snažíme sa dať hráčom veľa možností a povzbudzujeme ich k tomu, aby robili skutočne dôležité veci. Nemusia ich však robiť nevyhnutne. Existujú veci, ktoré sa menia na základe toho, čo dosiahnete. To bol vždy dôležitý aspekt hry a príbehu. Nie je to stereotypný svet, ktorý sa opakuje. Uvidíte veci, ktoré majú vplyv na svet a myslíme si, že to je určite tou správnou súčasťou rozprávania príbehu.

Rage 2 je ohlásené na PC, PS4 a Xbox One s tým, že vyjde niekedy na jar budúceho roka. Viac detailov Bethesda prinesie v najbližších dňoch, pretože hra je už plne pripravená na to, aby sa predviedla na E3, kde uvidíme aj gameplay a autori doplnia oveľa viac informácií. 





Páči sa mi! (+6)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Avalanche studios
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 14. máj 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk