Ellie bude mať v The Last of Us Part 2 NPC spoločníka, má byť navrhnutý ešte lepšie než Atreus v God of War

Naughty Dog chcú povýšiť aktuálnu úroveň umelej umelej inteligencie NPC postáv ešte ďalej. Výsledok ich práce sa má týkať NPC doprovodu Ellie.

pridal Gam_er 15.7.2018 o 9:03 pod hry
Ellie bude mať v The Last of Us Part 2 NPC spoločníka, má byť navrhnutý ešte lepšie než Atreus v God of War

HRY > NOVINKY >

The Last of Us bola skvelá hra z viacerých dôvodov. Jej podstatnou súčasťou bola interakcia medzi Joelom a jeho NPC spoločníčkou Ellie. Mnohí si preto kládli otázku, či sa táto mechanika v pokračovaní vráti. Už vieme, že úloha Ellie sa zmení a prejde z NPC postavy na jedinú hrateľnú postavu v hre. Svojho NPC spoločníka však podľa najnovších informácií dostane, no zatiaľ nevieme, či to bude Joel alebo niekto úplne iný.

Režisér Niel Druckmann situáciu komentuje nasledovne:

Ellie bývala NPC postavou, no teraz sa z nej stane hlavný protagonista v The Last of Us Part II, takže ju hráč bude ovládať. Teraz už môžem s istotou povedať, že v porovnaní s hrou, ktorú sme robili v minulosti, aj v dvojke bude NPC protagonista, ktorý vás bude sprevádzať aj napriek tomu, že sme ho neukázali v E3 deme. Našim všeobecným prístupom k tejto NPC postave je, že sa opäť sami seba pýtame, ako jej dáme ľudské zaobchádzanie, ako ju prinútime správať sa úprimne a ako prinesieme postavu, ktorá bude zaujímavá, nebude vás nudiť, bude robiť zmysluplné akcie a prekvapí vás svojim ľudským správaním.”

Najnovšie sme aktuálnu úroveň umelej inteligencie NPC postavy Sony štúdií mohli vidieť v God of War, kde išlo o Kratovho syna Atrea. Samotná hra povýšila spoločenský koncept NPC postavy s Kratovym synom na ďalšiu úroveň. Preto sa mnohí Druckmanna pýtali, či cíti tlak na vývoj a zdokonaľovanie tejto hernej mechaniky:

„Sme priatelia s ľuďmi zo Santa Monica. Sme susedia. Myslím, že technicky sme rozličné štúdiá, ale áno, zdieľame technológie a kreatívne procesy. Vítame priateľskú súťaž, aby sme mechaniky toho druhého v každom ohľade vylepšili. Cory Barlog (režisér God of War) by vám o tom vedel hovoriť. Takže áno, budeme sa snažiť tento koncept posunúť ešte ďalej.”

Zatiaľ nevieme, kto by mohol byť NPC doprovodom Ellie počas celej hry. Joel by sa zdal najlogickejšou voľbou, no pokojne to môže byť aj niekto iný. Špekuluje sa o Dine, teda žene, ktorú sme videli na začiatku dema E3 a ku ktorej má Ellie naozaj blízko. Začiatkom roka Druckmann teasoval aj motion capturing psa, takže mnohí uvažujú aj o tejto možnosti. The Last of Us Part II zároveň nemá oficiálny dátum vydania, no mnohí očakávajú, že by mohla vyjsť budúci rok.





Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk