Gamescom 2018: Battlefleet Gothic: Armada 2 chce prekonať predchodcu

Warhammer 40k je pestré univerzum so širokou komunitou. Tá mala k prvej časti Battlefleet Gothic: Armada pripomienky, z ktorých sa snažia autori pri druhej časti poučiť. S nadšením teraz prinášajú pokračovanie.

pridal rolan 29.8.2018 o 9:39 pod hry
Gamescom 2018: Battlefleet Gothic: Armada 2 chce prekonať predchodcu

HRY > NOVINKY >

Battlefleet Gothic: Armada rozhodne nie je zlá hra, no nesadla každému a v rámci komunity sú na ňu zmiešané názory. Vývojári z Tindalos Interactive sa teraz pri druhej časti snažia adresovať všetky pripomienky a spraviť tak najlepšiu Battlefleet hru vôbec. Tentokrát tak budete môcť hrať za ľubovoľnú z 12 rás pôvodnej hry, pričom každá bude mať ešte niekoľko podfrakcií. Tam už ale pôjde len o kozmetické zmeny. Ak by totiž každá mala priniesť radikálne zmeny do hrateľnosti, vzniklo by ohromné množstvo kombinácií a bolo by namáhavé ich navzájom vybalansovať. Nejaké drobnosti sa tu ale predsa len nájdu, ako špecifická schopnosť a podobne. My sme si demo vyskúšali na tohtoročnom Gamescome a môžeme vás ubezpečiť, že výber je teraz naozaj pestrý. Každý si teda isto vyberie a potom sa už len pustiť do bitiek masívnejších než kedykoľvek predtým.

Veľa hráčov sa pri prvom dieli sťažovalo, že kampaň bola príliš lineárna a neponúkala dostatok možností. Na toto sa autori snažia reagovať novým systémom kampane, ktorá teraz bude pozostávať zo sektorov. V rámci nich bude viacero planét a úloh. Hráč bude mať v rámci sektoru absolútnu voľnosť a bude si môcť sám vybrať poradie, v akom jednotlivé planéty dobije a splní úlohy. Samotný prechod medzi sektormi už ale má byť lineárny. Cieľom teda je prísť s vyváženým mixom týchto 2 typov hrateľnosti. Navyše budú v ponuke až 3 rôzne kampane, pričom každá sa bude sústrediť na jednu z frakcií, menovite Tyranidov, Necronov aj Impérium. Autori si uvedomujú, že hráči budú chcieť hrať práve so svojou obľúbenou rasou a kampane budú preto časom pribúdať. Príbehovo nás má opäť čakať pestré Warhammer 40k univerzum, prvýkrát v úplne novom zasadení Gathering Storm a príchod aj návrat rôznych slávnych postáv.

Gamescom 2018: Battlefleet Gothic: Armada 2 chce prekonať predchodcu

Samotná hrateľnosť v bojoch nám prišla viac-menej podobná prvému dielu a autori aj priznávajú, že v tomto smere nerobili zásadné zmeny. Úpravou však prešlo používateľské rozhranie, ktoré je teraz jednoduchšie, prehľadnejšie a malo by lepšie fungovať na rôznych monitoroch. Autori ešte stále pracujú na balanse a uvedomujú si, že je to veľmi delikátna záležitosť, hlavne kvôli multiplayerovému hraniu. My sme si vyskúšali boj za frakciu Drukhari, s ktorou sme mali nemalé problémy, na čo autori reagovali, že je to zatiaľ jedna zo slabších frakcií. Dúfame, že podobné nezrovnalosti ešte stihnú vyladiť. Vydania hry sa dočkáme už v septembri tohto roku a na Steame je dostupná v predobjednávke s 10% zľavou.





Gamescom 2018: Battlefleet Gothic: Armada 2 chce prekonať predchodcu  Gamescom 2018: Battlefleet Gothic: Armada 2 chce prekonať predchodcu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk