Bethesda: Streaming sa rozbehne v ďalšej generácii, dôležité je však prepojiť hry na rôznych platformách

Viceprezident Bethesdy pre PR vidí budúcnosť nových konzol v streamingu, ktorý zjednotí všetky platformy. Ešte predtým vidí potrebuje spojenia cross-platformu aj s cross-progressom.

pridal Gam_er 10.10.2018 o 15:23 pod hry
Bethesda: Streaming sa rozbehne v ďalšej generácii, dôležité je však prepojiť hry na rôznych platformách

HRY > NOVINKY >

Viceprezident Bethesdy pre PR, Pete Hines, sa v najnovšom rozhovore opäť vyjadril k novej generácii hardvéru, kde spomenul kľúčové body, ktoré očakávajú. Verí, že next gen príde najneskôr v roku 2020. Začal tým, že streaming je témou, ktorá bude vládnuť nextgenu a už v týchto dňoch rezonuje výrobcami konzol a poskytovateľmi obsahu. Po ohlásení Projektu xCloud od Microsoftu sa to samozrejme dá očakávať.

Hines tvrdí, že rovnako ako cross-play, je v tomto prípade aj cross-progression, ktorý zaručí, že hry postup v hre budete mať rovnaký na všetkých platformách:

„Myslím, že streaming budeme vidieť aj naďalej a medzi výrobcami konzol či poskytovateľmi obsahu sa z neho stane veľká vec. Bude spočívať v schopnosti poskytnúť ľuďom hry rôznymi, odlišnými spôsobmi, jednoduchšie a rýchlejšie, samozrejme na širšom spektre zariadení. Myslím, že to v prípade next-genu bude témou na diskusie, ktoré budú výrobcovia viesť.

Veľmi ma potešili informácie od Sony, ktoré sme sa dozvedeli minulý týždeň a týkali sa cross-playu (spustili crossplay vo Fortnite). Zdá sa, že sú otvorenejší a to nie len v prípade cross-playu, ale aj v prípade cross-progressionu. To sú dve veľmi odlišné veci. Nechcem len hrať hry proti iným hráčom na rôznych platformách. Chcem so sebou mať svoj postup bez ohľadu na to, akú platformu mám k dispozícii. Teda to, čo som si odomkol, čo môže moja postava robiť, chcem byť schopný zostať s hrou aj v prípade, že prejdem z jednej platformy na druhú.

Obe tieto veci sú podľa mňa rovnako dôležité a veľmi dúfam, že s ďalšou generáciou uvidíme z tejto oblasti viac, pokiaľ ide o spájanie našich fanúškov ako celku. Bolo by to presným rozdielom toho, čo tu máme dnes, že sú tu Xbox fanúšikovia, PS4 fanúšikovia, Switch fanúšikovia a PC fanúšikovia. Všetci sú od seba oddelení platformou, na ktorej hrajú. Môžem k tomu len povedať, že ak všetci hráte hru X, staráme sa o vás rovnako, pretože vaše skúsenosti sú rovnaké, len hráte proti sebe.”

Sony už otvorilo svoje brány pre Fortnite, pričom naznačilo, že ďalšie hry by mohli do cross-playu prísť tiež. Uvidíme, ako sa celá situácia postupne vyvinie. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk