Tipy na Red Dead Redemption 2

Rockstar ponúkol niekoľko tipov na hranie Red Dead Redemption 2 a pridajme si niekoľko ďalších.

pridal saver 10.11.2018 o 9:58 pod hry
Tipy na Red Dead Redemption 2

HRY > NOVINKY >

Rockstar ponúkol niekoľko tipov na hranie Red Dead Redemption 2 a pridajme si niekoľko ďalších. Konkrétne samotný Rockstar radí:

 - Stratili ste klobúk? Ak stratíte klobúk, len nájdite svojho koňa a držaním L1 a stlačením R1 na PS a LB a RB na Xbox One vyvoláte menu, v ktorom si ho vyberiete.

- Rýchlejšie lootovanie - podržte štvorec alebo X tlačidlo na postupné lootovanie viacerých vecí z truhlíc.

- Rýchly pohľad na mapu - podržte Options / Menu tlačidlo na rýchlejší pohľad na mapu.

- Alternatívne nastavenie ovládania - v Controls menu môžete zmeniť nastavenia ovládačov, ako aj upraviť nastavenie šprintu. Vyskúšajte, ktoré vám najviac sadne

- Útok na koňoch - podržte a pustite koliesko alebo B tlačidlo na útok na telo z koňa

- Skloňte zbraň - stlačte dole na D-pade 

- Stratili ste Legendárnu kožušinu?  Ak niekde vyložíte legendárnu kožušinu, automaticky bude doručená Trapperovi.

- Hands-free cestovanie - Len sa navigujte na hlavnú cestu, nastavte waypoint na mape, zrýchlite a následne prepnite na cinematickú kameru.

- Používajte varovné výstrely - držte L2/LT a stlačte D-pad hore, je to dobré na varovanie protivníkov, alebo zastrašovanie

Z ďalších zaujímavostí niekoľko secretov:

 

 Ďalšie tipy:

- Pomaly ďalej zájdeš - RDR 2 je  pomalý titul a najlepšie je nikam sa neponáhľať. Vychutnávať si prostredie a objavovať možnosti. Rátajte s tým, že hlavne začiatok je špeciálne pomalý v príbehu.

- Hru si manuálne ukladajte.  - Nespoliehajte sa veľmi na autosave. Niečo sa vám pokazí, alebo stratíte koňa a je dobré mať pozíciu aktuálnu.

- Aká je hra dlhá? - Má 8 kapitol a cez 100 misii

- Koňa si môžete priviazať o strom - Ak ste nevedeli, že môžete priviazať koňa o strom, teraz už viete.

- Nekupujte zbrane - Zbrane v hre dostávate priebežne, nevyhnutne ich nemusíte kupovať. Radšej si kúpte ich customizácie a vylepšenia, ako aj vylepšenia ďalších vecí.

- V meste si môžete prenajať izbu - v prenajatej izbe sa môžete prezliecť a vyspať. 

- Nestresujte sa pre peniaze - síce v hre zo začiatku nemáte veľa peňazí, postupne ako sa hra otvára ich získavate a pokojne ich môžete míňať na získavanie lepšieho vybavenia. 

- Trappers a Fences vám rozšíria vaše obchodné možnosti - môžete im predávať a kupovať od nich rôzne veci. Kúpia ukradnuté veci a aj kože.

- Rozprávajte sa s ľuďmi aj viackrát - niektorí ľudia vám majú stále čo povedať a rozhovory sú často zaujímavé. Oplatí sa k ním vracať. Pozdravte ich viackrát. 

- Zvyšujte svoju reputáciu zdravením ľudí - postava má svoj Honor meter, ktorý sleduje, či ste dobrý, alebo zlý, a pohybuje sa podľa vašich akcií. Ak niekomu pomôžete, ide hore, ak zabijete neozbrojeného civilistu, ide dole.

- Pomenujte a starajte sa o svojho koňa - v stajni môžete svojho koňa pomenovať, môžete sa o neho starať, česať ho a zvyšovať si s ním svoje prepojenie. 

- Prečítajte si Arturov zápisník - postava si zapisuje svoje zážitky do zápisníka, ten si otvoríte stlačením d-padu doľava.

- Užite si párty - niekoľkokrát v príbehu budete mať v kempe party, každá je zaujímavá a zábavná. Viac sa na nich dozviete o príbehu a gangu.

- Fast travel možnosť si odomknete v kempe - v hre môžete cestovať s cinematickou kamerou, vlakom, ale je tu aj fast travel, ktorý odomknete ako upgrade kempu. Najskôr upgradnete Dutchov stan a následne Arturov stan, ktorý vám túto možnosť ponúkne. Stojí to 500 dolárov, ale zrýchli vám to presuny. 

- V hre jedzte - ak nechcete vyzerať ako špáradlo, starajte sa o príjem potravy postavy.

- Artur má aj foťák - Môžete foťák rozložiť a fotiť okolie alebo seba

- Čistite si zbrane - zbrane sa rýchlo zašpinia a znižuje to ich efektivitu. Snažte sa mať vždy pri sebe olej a čistite ich. Nepokazia sa, ale budú nepresnejšie a slabšie.

- Zbierajte zbrane - ak na mape uvidíte ikonku zbrane, môžete ju zobrať a odomkne sa vám. Všetky odomknuté zbrane následne máte v sedle koňa

- Lootuje mŕtvoly - môžete lootovať mŕtvych ľudí a aj kone. Získavate z nich veci.

- Prechádzajte svojim inventárom - v inventári máte dokumenty a rôzne veci, ktoré môžete skúmať a zistiť viac o svete a rôznych postavách.

- Berte questy aj od Strangerov - ak idete okolo ľudí a niekto hovorí hlasnejšie ako je bežné, je možné, že je to stranger. Priblížia vám svoj príbeh a možno dajú misiu. Niekedy ich stretnete aj niekoľkokrát a bude ich príbeh pokračovať.

- Skúste použiť dve pištole - V hre síce môžete nosiť pištoľ a pušku, ale môžete vyskúšať aj dve pištole, ktoré môžete používať naraz.

Uni ešte radí trénovať aj v skutočnom živote:





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19533)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk