Pokémon press konferencia priblížila budúcnosť značky na najbližšiu dobu

Dočkáme sa nových hier, aplikácií a dokonca aj nového hardvéru a ďalších vecí

pridal matus_ace 29.5.2019 o 18:03 pod hry
Pokémon press konferencia priblížila budúcnosť značky na najbližšiu dobu

HRY > NOVINKY >

V Tokiu dnes relatívne nenápadne prebehla tlačová konferencia The Pokémon Company, na ktorej CEO tejto spoločnosti Tsunekazu Ishihara prezradil detaily ohľadne blízkej budúcnosti populárnej japonskej značky. Majú toho pred sebou totiž veľa a trénerom Pokémonov chceli prezradiť aspoň prvé detaily toho, čo nás čaká.

Prvou veľkou novinkou je služba Pokémon HOME. Tá príde niekedy na začiatku budúceho roka a pod jednou strechou chce spojiť Pokémon zážitky naprieč rôznymi platformami. Bude to cloudová služba pre iOS, Android a Nintendo Switch, ktorá vám umožní na jednom mieste riadiť svoju kolekciu Pokémonov, vymieňať ich s priateľmi a podobne. Pokémon HOME bude prepojená s Pokémon Bank, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!, Pokémon: Let’s Go, Eevee!, Pokémon Sword, Pokémon Shield a Pokémon GO.

Pokémon press konferencia priblížila budúcnosť značky na najbližšiu dobu

Pokémon Sleep je zatiaľ opísaná len veľmi vágne a ťažko si predstaviť, ako bude táto aplikácia naozaj fungovať. Bude to mobilná aplikácia od The Pokémon Company, ktorá vám umožní každé rána vstávať s Pokémonmi. Okrem toho však bude merať váš čas spánku a čas vstávania, ktoré majú ovplyvňovať hranie. Viac sa o tom dozvieme neskôr a aplikácia vyjde v roku 2020 pre mobily. Spolu s ňou však vyjde aj nové hardvérové príslušenstvo Pokémon GO Plus +. To ponúkne funkcie predchádzajúceho Pokémon GO Plus, no k tomu pridá aj práve monitorovanie spánku.

Pokémon press konferencia priblížila budúcnosť značky na najbližšiu dobu

Nezostane to však len pri podivných mobilných aplikáciách, dočkáme sa aj nových hier. Už titulný obrázok naznačuje, že je na ceste pokračovanie Detective Pikachu hry. Pracovať na ňom budú Creatures Inc. a nadviažu presne tam, kde skončila prvá hra (ktorá skončila cliffhangerom). Dvojka však vyjde na Nintendo Switch. Zatiaľ bez termínu vydania. Autorov povzbudil úspech Detective Pikachu filmu, ktorý však herný príbeh dopovedal, takže uvidíme, či hra ponúkne nejaký odklon od tohto príbehu.

Druhou hrou je Pokémon Masters pre iOS a Android od DeNA. Hra chce ponúknuť herný zážitok špeciálne prispôsobený pre mobilné zariadenia a ponúkne skôr casual hrateľnosť, no unikátnu pre Pokémonov. Ponúkne nový bojový systém na cesty a mnoho trénerov známych z predchádzajúcich hier. Viac sa dozvieme budúci mesiac.

Pokémon press konferencia priblížila budúcnosť značky na najbližšiu dobu

Doplnili už len menšie novinky. Pokémon Quest má namierené do Číny, kde sa predregistrovalo už 1,7 milióna hráčov, čo je obrovské číslo. NetEase do krajiny prinesie vylepšenú verziu hry s novými PvP a sociálnymi funkciami, pričom pracujú aj na tom, aby do Číny priniesli viac Pokémon hier. Aj v Európe sa dočkáme nových Pokémon tričiek, ktoré ponúknu nové dizajny s pôvodnými 151 Pokémonmi.





Páči sa mi! (+2)






Switch

Vývoj: Creatures Inc. / Nintendo
Štýl: Adventúra
Dátum vydania: 6. október 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk