Týždenník - Zaklínač a ďalšie novinky z ComicConu

Tento týždeň ovládol hlavne ComicCon, ktorý ponúkol hlavne veľa filmových a seriálových noviniek, kde zahviezdil Zaklínač.

pridal saver 21.7.2019 o 22:42 pod hry
Týždenník - Zaklínač a ďalšie novinky z ComicConu

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň ovládol hlavne ComicCon, ktorý ponúkol hlavne veľa filmových a seriálových noviniek, kde zahviezdil Zaklínač. Pričom na event prišli aj herci a viac porozprávali o filme.

Pre porovnanie trailer dostal aj poľský fanúšikovský krátky film zo Zaklínač sveta

Z iných vecí bol predstavený Watchmen seriál, podobne trailer dostal aj Picard seriál a náhľad za scény aj Terminator: Dark Fate, ktorý z nejakého dôvodu prinesie späť aj pôvodného Johna Connora. Plus nechýbal trailer na novú sériu Westoworldu. Z hier toho nebolo veľa, ale ukázala sa Avengers hra a náležite z nej bolo aj niekoľko leakov. Samotný gameplay uvidíme koncom augusta. Popritom Disney predstavilo filmy v MCU Phase 4, kam pribudne aj Blade. My sa na komiksových hrdinov Marvelu pozrieme bližšie v recenzii na Marvel Ultimate Alliance 3 budúci týždeň.

Z hier mal tento víkend prvý Gears 5 tech test a ukázal svoju kvalitnú hrateľnosť, vylepšený multiplayer a aj tréning. Celé to vyzerá decentne a autori k tomu potvrdili, že hra bude mať najväčšiu kampaň z celej série, plus najväčší multiplayer, najrozsiahlejšiu kooperáciu. Na test sme sa pozreli bližšie.

Z iných noviniek bola ohlásená simulácia Černobylu, kde budeme riešiť nukleárnu katastrofu. Pritom CD Projekt priblížil motorku z Cyberpunku 2077 a konkretizoval, že deti ani príbehové NPC postavy nebudete môcť zabiť. Keď sme pri CD Projekte a jeho hrách, Zaklínač 3 dostal novú verziu Reworked modu s kvalitnými textúrami. PUBG dostal prvý náznak príbehu v novom videu k sezóne 4. Autori už pripravujú príbehové pokračovanie hry a možno sa takto trénujú.

Keď sme pri príbehových hrách aj vedúci The Division 2 sa hráčov pýtal, či by chceli singleplayer príbehovú hru. Mohol by to byť pekný doplnok k sérii. Z filmových zaujímavostí Detective Pikachu sa stal herným filmom s najväčšími tržbami, novým číslom 007 v Bondovi bude žena, aj keď nebude Bondom, tým ostáva Daniel Craig. 

Z hardvéru Nintendo predstavilo novú verziu Switchu s lepšou výdržou batérie, kde už pridajú nový Nvidia Tegra čip, zrejme na menšej technológii. Do obchodov ku nám príde v septembri. Popritom od Nvidie prichádza aj nová RTX2080 Super karta, ktorá už dostala prvý benchmark. Nakoniec Xiaomi ohlásilo MI A3 pre Európu, je to pôsobivý mobil v strednej triede, ktorý mierne ťahá dolu 720p rozlíšenie displeja. Bude to však AMOLED so senzorom odtlačku v displeji.

 

Z článkov sme sa v dojmoch pozreli na dve ďalšie hry a to The Legend of Zelda: Link's Awakening, ako aj na Pokémon Sword a Shield, doplnili sme to dojmami na slovenský titul Workers and Resources: Soviet Republic. Z recenzií sme sa pozreli na metroidvania hru Bloodstained, na zvláštny titul Etherborn a aj návrat Guilty Gearu. Z hardvéru sme otestovali pekný mobil Huawei P30 lite a slúchadlá Coller Master MH752. Pre zaujímavosť, budúci týždeň vychádzajú dve nové Wolfenstein hry.

Priblížili sme si aj GOG Galaxy 2.0 launcher a po prívale nových grafických kariet sa ma bližšie pozreli na ich ceny.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk