Prečo dostal Keanu Reeves úlohu v Cyberpunku? Ako budú do hry zapracované náboženstvá?

Aj vo futuristickom svete Cyberpunku si svoje miesto nájdu náboženstvá. Autori viac opísali postavu Johnnyho Silverhanda a to, ako sa k nej dostal Keanu Reeves.

pridal Gam_er 29.7.2019 o 18:05 pod hry
Prečo dostal Keanu Reeves úlohu v Cyberpunku? Ako budú do hry zapracované náboženstvá?

HRY > NOVINKY >

Pokiaľ ide o vývojárov Cyberpunk 2077, CD Projekt Red pracuje na tom, aby sa Night City stalo svetom, v ktorom môžete robiť čokoľvek, čo chcete (v rozumných medziach). S jeho futuristickým prostredím sme stále nemali informácie o náboženstve a o tom, či v hre existuje alebo nie, a ak áno, do akej miery je zastúpené:

„Áno, náboženstvo je v hre zastúpené v mnohých formách. Ako som už spomenul, naša vízia je založená na skutočnom svete. A náboženstvo je veľmi dôležitou časťou tejto spoločnosti. V našej hre uvidíte napríklad kresťanstvo a jeho rôzne odnože alebo náboženstvá z východu. Nechceme sa vyhnúť náboženstvu ako téme, pre nás sa totiž počíta s autentickosťou sveta.

Z technického hľadiska je možná aj situácia, že sa hráč prikloní k niektorému náboženstvu. Je to však na ňom a jeho voľbe. Nechceme ho do ničoho nútiť a nič mu neodporúčame. V našich questoch, ktoré sa týkajú náboženských tém, však zabezpečíme, aby nedošlo k neúcte.

Vývojári hovorili aj o tom, že v hre uvidíme kresťanskú frakciu. Určite bude zaujímavé sledovať, ako fungujú náboženstvá vo futuristickom svete.

Ďalšie informácie, ktoré CD Projekt RED odhalil, sa týkajú jednej z hlavných postáv, Johnnyho Silverhanda, ktorú sme videli na E3. Nestvárni ho nikto iný než Keanu Reeves. Opisujú ho ako postavu a tiež prezrádzajú, ako prebiehal myšlienkový proces výberu herca, ktorý Johnnyho stvárni:

„Medzi vami a Johnnym bude komplexný vzťah. Je to niečo, čo sa bude vyvíjať podľa toho, ako budete hrať. Johnny je ikona a veľmi silná postava, no svojim spôsobom to isté môžeme povedať aj o V. Obaja budú do seba často zabŕdať, ale myslím, že sa od seba čo to aj naučia.

Keanu Reeves má za sebou históriu stvárňovania postáv, ktoré za niečo bojujú a Silverhand rozhodne za niečo bojuje. Alebo prinajmenšom bojoval v roku 2020. Keď sme pri tejto postave rozmýšľali o hercovi, neprišli sme k nemu na základe toho, kto je teraz najväčšou celebritou. Herec musel mať spojenie s postavou, takže to malo zmysel. Cyberpunk 2077 nie je hra o Keanu Reevesovi, je to hra o Johnnym, ktorého hrá Keanu. 

Myslím si, že pri obsadení hercov pre hry sa na niečo často zabúda. Jednoducho, pamätáte si cisára Emhyra zo Zaklínača 3? Keď sme sa rozhodli obsadiť Charlesa Dancea, mal pre túto úlohu zmysel. Mal túto kráľovskú auru aj preto, lebo vtedy hral v Game Of Thrones. Myslím si, že história zohrala úlohu v tom, kto napokon stvárnil Johnnyho. Chceli sme dobrého herca a Keanu je skvelý. Vždy naplní postavu, ktorú hrá, niečim vlastným a osobitým. Myslím si, že vďaka Keanuovi je Johnny relatívnejší a zložitejší, ale zároveň nestratil nič zo svojej pôvodnej rebélie a šťavy."

Okrem toho vývojári dodávajú, že sa budú snažiť hráčom vždy sprostredkovať možnosti na základe toho, čo sa v hre deje:

Snažíme sa, aby hráči mali vždy možnosť vyjadriť sa na základe toho, čo sa deje. Robíme to buď pomocou dialógu na ovplyvnenie situácie, alebo jednoducho poskytnutím slobody pohybu, prípadne možnosti rozhliadania sa počas dialógu alebo cut scény. Taktiež sa snažíme, aby sme ponorenie hráča do hry neprerušili.

Je to aj tým, že sme minimalizovali loading obrazovky. Ak nebudete používať rýchle cestovanie, počas hrania ich ani neuvidíte. Nakoniec je tu pre vás aj vytvorenie postavy, kde vám plánujeme dať možnosti na vytvorenie V, po ktorých môžete povedať, že je váš/vaša. Od výberu typu tela po rysy tváre, účesy, tón pleti a hlas. S customizáciou postavy sa naozaj môžete vyhrať.”

Cyberpunk 2077 vychádza 16. apríla 2020 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk