Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo

HP nám na Gamescome predstavilo svoju novú sériu produktov, s ktorou sa zameriavajú na náročných, ale aj začínajúcich hráčov

pridal play3man 1.9.2019 o 12:36 pod hry
Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo

HRY > NOVINKY >

Aj HP sa snaží udržať krok v hernom biznise, a tak sa na Gamescome predstavili s novou sériou produktov. Tá je pritom poriadne nabitá, nakoľko sa snažili zasiahnuť naozaj široké spektrum hráčov a potencionálnych zákazníkov. Či už ste teda len niekto, kto rozmýšľa nad prvým herným strojom, prípadne by chcel kúpiť prvý herný počítač svojmu dieťaťu, alebo sa nachádzate na úplne opačnej strane a hľadáte tie najvyššie špecifikácie, v aktuálnej ponuke HP toto všetko nájdete. Noviniek je naozaj obrovské množstvo, no najviac z nich vyzdvihujú nový monitor, stolový počítač, laptop či úplne nový softvér, ktorý by mal riešiť problémy s viacerými hernými klientmi.

OMEN Command Center

Pre hráčov, ktorí to s hraním myslia naozaj vážne si HP pripravila svoj vlastný softvér OMEN Command Center. Ten v sebe ukrýva niekoľko dôležitých funkcií, pričom tou najzaujímavejšou je takzvaný Coaching. Jej úlohou je neustále sledovanie vašich výkonov v konkrétnych hrách a vyhodnocovanie situácií. Vďaka porovnávaniu dát zo služby postavenej na umelej inteligencii vie následne zistiť, v ktorých aspektoch vynikáte, no taktiež čo by ste mali zlepšiť. Ďalšou funkciou je knižnica vašich hier - My Games. Tá by mala vyriešiť problémy viacerých herných klientov a zjednotiť všetky vaše hry práve do tejto knižnice. Automaticky preskenuje váš PC a nájde nainštalované hry, no tiež si ich môžete pridať manuálne. Samozrejmosťou sú potom profily, v rámci ktorých si viete zvoliť jednotlivé nastavenia pre každú hru a OMEN hardvér. Firma však láka aj na systém odmien, ktorý je ale zatiaľ dostupný v beta verzii v USA.

OMEN X 27

Spomínaný monitor ponúka síce len QHD rozlíšenie, teda 2560 x 1440, no zato zvláda obnovovaciu frekvenciu 240Hz s 1ms odozvou. Samozrejmosťou je podpora HDR a určite poteší aj certifikácia pre AMD Radeon FreeSync 2 HDR. Vydanie monitora bolo naplánované na október s cenovkou 689€. Ak však pokukujete po niečom lacnejšom, v septembri sa dostanú do predaja monitory HP22x a HP24x. Oba ponúknu obnovovaciu frekvenciu 144Hz s 1ms odozvou, podporu AMD Radeon FreeSync, zabudované reproduktory a nastaviteľný stojan. 24x však navyše ponúkne aj podporu pre G-SYNC. HP22x kúpite za 169€, HP24x za 229€.

Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo

Pavilion Gaming Desktop

Veľkou novinkou je tiež nový stolový počítač, ktorý je podľa zvolených špecifikácií vhodný ako pre vaše deti, no tiež pre vás na najnáročnejšie hry. Základná špecifikácia vás vyjde na 599€ v AMD konfigurácii, pričom za Intel si priplatíte 50€ navyše. Pochopiteľne si ale dovnútra môžete dať aj 9. generáciu Intel procesora či Ryzen 7. Pri grafike sa zastavíte na možnostiach RTX 2070 alebo RTX 2060 SUPER a pamäť RAM zvládne do objemu 32GB DDR4.

Pavilion Gaming 15

Pri tomto notebooku sa HP rozhodlo ísť úplne iným smerom ako doteraz. Siahli totiž po kombinácii AMD procesora a NVIDIA grafiky. Dostupný bude v konfigurácii až s Ryzen 7 procesorom a grafikou GTX 1660 s funkciou Max-Q, ktorá znižuje teplotu a hluk. Displej pritom zvládne aj 144Hz pri 1080p rozlíšení. Cena pri tomto laptope začína na 799€ s dostupnosťou v októbri tohto roka.

Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo

Príslušenstvo

Pri príslušenstve začíname rovno na vylepšenej verzii headsetu Omen Mindframe Cooling, na ktorý sme vám nedávno priniesli recenziu. Ide o OMEN Mindframe Prime Headset, pričom zástupcovia HP na stretnutí vyzdvihli pri tejto novej verzii predovšetkým nové ušnice a väčší výrez pre ucho. Vďaka tomu aj ľudia s väčšími ušami budú mať zabezpečené plnohodnotné chladenie a maximálne pohodlie pri hraní. Samozrejmosťou je podpora tlmenia ruchu pre čistú komunikáciu či zapracovanie viacerých funkcií priamo od OMEN aplikácie, vrátane 10 úrovňového ekvalizéra. Dostupné sú za cenu 199€.

Ďalšie príslušenstvo tvorí nová OMEN Encoder Keyboard so stopercentnou anti-ghosting technológiou a cenou 139,99, lacnejšia Pavilion Gaming Keyboard 800 za 99,99€, séria tašiek a ruksakov pre notebooky, myšky, klávesnice či headset. Ich cena začína na 49,99€.

 





Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo  Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo  Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo
Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo  Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo  Gamescom 2019: HP prináša nové stolové počítače, notebooky, monitory a taktiež príslušenstvo
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19642)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk