Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky

Známy výrobca herného príslušenstva nám na Gamescome ukázal úplne novú myš, ktorú pustia do predaja už o pár mesiacov a nebál sa nám predviesť zopár prototypov

pridal play3man 31.8.2019 o 13:59 pod hry
Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky

HRY > NOVINKY >

Mad Catz je firma, ktorá má aj v našom regióne bohatú históriu. Svojimi produktmi pokrývali pulty obchodov dlhé roky, no situácia sa nakoniec vyvinula tak, že svoje snaženie museli vyhodiť von oknom a posledný z firmy za sebou zatvoril dvere. Zo záhrobia sa im však podarilo vrátiť späť a už poriadne dlhú dobu si môžete kúpiť ich nové produkty aj u nás. Recenziu limitovanej verzie myši R.A.T.8+ 1000 k 30. výročiu vzniku firmy ste si u nás mohli prečítať len koncom júla a navyše to vôbec nezostalo len pri tom. O tento špeciálny kus ste si mohli aj zahrať. Na Gamescome sme si teda dohodli stretnutie, na ktorom nám firma ešte raz zľahka predstavila to, čo momentálne ponúkajú a navyše tiež odhalili to, čo plánujú priniesť do predaja už o pár mesiacov a možno aj týždňov.

Na úvod teda môžem spomenúť, že Mad Catz momentálne ponúka aj štvoricu herných gamepadov. Ide o modely C.A.T. 1, C.A.T. 3, C.A.T. 5 a C.A.T. 7. Pochopiteľne, prvý model s číslovkou 1 je základným, vybavený je 15 základnými tlačidlami, 4 LED indikátormi a pripojiť sa dá iba cez USB. je na tom už o niečo lepšie, má 17 tlačidiel a nechýba podpora až troch typov pripojenia - Bluetooth, 2,4GHz a USB. Zatiaľčo prvé dva modely majú rozloženie v štýle DualShocku, zvyšná dvojica pripomína Xbox ovládač. To je teda aj najväčšia zmena pri modeli s označením 5. Okrem toho môže niekoho potešiť mierne nižšia hmotnosť - 210 gramov, narozdiel od 225 gramov v prípade C.A.T. 3. Posledný model s číslovkou sa síce dá pripojiť len cez USB, nechýbajú mu zabudované vibračné motorčeky a taktiež OLED obrazovka. Navyše je plne programovateľný. Všetky ovládače sú kompatibilné ako s PC, tak aj s hernými konzolami.

Ďalej v ich ponuke nájdete aj dva herné headsety. Tie majú označenie F.R.E.Q. 2 a F.R.E.Q. 4. Oba sú káblové, no zatiaľčo od prvého modelu čakajte základné parametre, obsahuje podporu pre 7.1 virtuálny priestorový zvuk, RGB podsvietenie a taktiež si poradí s okolitým ruchom. Čo sa týka ponuky myšiek, klávesníc či podložiek, tá je celkom pestrá a ich stručné zhrnutie si môžete pozrieť nižšie na obrázku. Nájdete tu dizajnovo menej prepracované myšky, ktoré sú zároveň aj menej vybavené, tak aj poriadne obdarených potkanov.

Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky

Čo sa úplných noviniek týka, už čoskoro sa do predaja dostane prvá bezdrôtová myš s názvom R.A.T. AIR, ktorá ponúka v podstate nulovú odozvu. Vďaka indukčnej podložke sa vôbec nemusíte starať o jej dobíjanie, pričom rovnako cez podložku aj prebieha celá komunikácia s počítačom. Kedy sa dostane do predaja ešte nie je presne stanovené, no malo by sa tak stať už na jeseň. Okrem novej myši rozširujú ponuku aj o dve nové klávesnice S.T.R.I.K.E 12S.T.R.I.K.E 13. Prvý model je vybavený klasickými switchmi, ktoré sú zároveň programovateľné. Na klávesnici ich nájdete 104. Zapojenie je tu však riešené USB-C káblom. Vyšší model má len klasické USB 2.0, no zato mechanické switche. Prítomné je RGB podsvietenie a samozrejme nechýba možnosť plného programovania kláves.

Okrem týchto noviniek nám firma ukázala aj tri prototypy. Jednu podložku pod myš, headset a aj samostatnú myš. Podložka pod myš vyniká zabudovaným NFC, ktoré však zatiaľ nemá úplne presne určené využitie. V prípade headsetu a myši išlo skôr o dizajnové prototypy. Pozrieť si ich môžete na fotkách nižšie.





Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky  Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky
Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky  Gamescom 2019: Mad Catz nám predstavil aktuálnu ponuku a odhalil novinky
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19549)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk