Týždenník - Last of Duty

The Last of Us, Call of Duty, Minecraft a aj Star Wars boli veľkými vecami naprataného týždňa

pridal saver 29.9.2019 o 23:08 pod hry
Týždenník - Last of Duty

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa ukázal The Last of Us Part 2, ktorý dostal dátum a to na 21. februára 2020. Priblížené boli aj edície hry. Hra bude najrozsiahlejším titulom od Naughty dog a bude o 50% rozsiahlejšia ako jednotka. Zároveň však nebude mať multiplayer, ktorý možno neskôr vyjde samostatne, alebo v nejakej inej forme.

Call of Duty: Modern Warfare ukázalo kampaň, kde trailer priblížil základ príbehu, ktorý budeme v hre sledovať. Zároveň sme sa dozvedeli, že na horda režim v hre má exkluzivitu PS4 a to na celý rok. Pre ostatné platformy tak prakticky vypadáva z hry. Infinity Ward sa to snažilo zachrániť tvrdením, že režim je len 1% z hry, ale to nie je pravda.

Tento týždeň vás zaujal aj trailer na slovenského Witchera, titul Kresník. Jednoduchý indie titul, ale snaha sa cení. Uvidíme, čo nám o desať rokov prinesie Kresnik 3.

Pripomenul sa aj Star wars Jedi: Fallen Order, ktorý priniesol nový trailer a ukázal úlohu, ktorú Cal v hre dostane. Keď sme pri Star Warse, objavila sa aj informácia, že George Lucas bol nahnevaný keď Disney neadaptoval jeho návrh poslednej trilógie. Ten sa v nej chcel venovať midichlorianom a ukázať podstatu sily. Niektoré elementy však boli prebrané, ako napríklad Luke na ostrove, kde trénuje mladú Jedi rytierku. 

Veľkú prezentáciu mal aj Minecraft a konkrétne Minecon, na ktorom Mojang predstavil ako updaty do Minecraftu, kam prichádzajú hlavne novinky do Netheru. Ale predstavili aj stolovú Minecraft hru. Budúci mesiac spustia early access aj do mobilný titul Minecraft Earth, aj keď len v niektorých krajinách. Úvodnú animáciu dostal aj Minecraft Dungeons.

Zo zaujímavostí sa začali diať zvláštne veci okolo Mafia značky, kde sa obnovili staré značky, ale pribudla aj nová Mafia značka, kde je možné, že ak príde nová Mafia, bude bez čísla a eventuálne niečo ako reštart série. Podobne zvláštnu znovuregistráciu pre rating dostal Red Dead Redemption 2, ktorý by mohol naznačovať PC verziu. K tomu nový rating dostalo aj GTA III, čo by zase mohlo naznačovať Switch verziu.

Z mobilov sa ešte tento týždeň riešili porovnávačky iPhonov 11 s ostatnými mobilmi vo fotooblasti a aj batérií. Keď sme pri fotooblasti, vedenie najkvalitnejších foťákov prebral v DXOMarku Mate 30 Pro. Ale hlavne mal svoju veľkú prezentáciu Xiaomi, ktorý predstavil ako pôsobivý Mi 9 Pro 5G, tak jedinečný a ešte nevidený typ mobilu Mi Mix Alpha. Ten má ako displej okolo takmer celého mobilu, tak má 108MP kameru a nakoniec aj titánové telo. Je to zatiaľ prototyp, ale vyrábať sa začne v decembi. Cena však bude cez 2000 eur. Prijateľnejšiu cenu bude mať ich nový Xiaomi Redmi 8A, ktorý za stovku ponúkne veľmi pôsobivé parametre. 

Predstavený bol aj vylepšený One Plus 7T, ktorý dostane hlavne Snapdragon 855 plus a aj tri kamery

Z hardvéru sme si zhrnuli, aký desktop sa oplatí kúpiť, je tam už pekná ponuka s novými RTX kartami a novými procesormi. K tomu Razer predstavil zaujímavý mikrofón pre streamerov aj s LED displejom pre emote symboly.

Z článkov sme priniesli dojmy na remaster Commandos 2, pridali sme aj dojmy z Johna Wicka Hex a aj vláčikov v Transport Fever 2 alebo Total War Saga: Troy.  V recenziách sme sa pozreli na WRC8, ale aj parádneho The Legend of Zelda: Link's Awakening.  Z hardvéru sme sa pozreli na pôsobivý Lenovo v44W monitor a aj na Corsair Virtuoso headset. Interview sme si teraz dali so šéfom Wargamingu a celý mesiac sme zhrnuli v Sector Magazíne 117

 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk