Infinity Ward: Niektoré rozhodnutia sú nad naše platové zaradenie, nemohli sme zabrániť PS4 exkluzívnemu režimu

Autori nového COD hovoria, že s PS4 exkluzivitou nemohli nič spraviť, ale dodávajú, že to nie je veľká časť hry a že to bolo najlepšie riešenie.

pridal Gam_er 26.9.2019 o 8:49 pod hry
Infinity Ward: Niektoré rozhodnutia sú nad naše platové zaradenie, nemohli sme zabrániť PS4 exkluzívnemu režimu

HRY > NOVINKY >

Tohtoročné Call of Duty: Modern Warfare zatiaľ vyzerá veľmi dobre. V rovnakých dojmoch sa tento týždeň prezentoval príbehový trailer a vývojári z Infinity Ward už skôr potešili hráčov tým, že všetok dodatočný obsah vyjde do hry naraz na všetky platformy. Activision malo totiž dlhoročné partnerstvo so Sony, ktoré získavalo skorší prístup k DLC. 

Toto partnerstvo však nekončí a na prístup k celému obsahu na všetkých platformách sa predsa len vzťahuje výnimka. Je ňou Survival režim, ktorý je časťou Spec Ops Co-Op režimu. Ten si budú môcť užívať hráči na PlayStation 4 exkluzívne počas 1 roka. 

Toto tvrdenie vývojárov vzbudilo u hráčov prirodzene obrovské vášne a vlnu nevôle. Keďže to znamená to, že ostatné platformy dostanú orezanú hru s menším obsahom za rovnakú cenu. Hneď nastúpilo damage control, kde sa situáciu snaží upokojiť  Taylor Kurosaki, narrative director Infinity Ward. Štúdio obhajuje na svojom Twitteri, kde vysvetľuje, že to nie je veľká časť hry a zároveň dodáva, že toto rozhodnutie presahuje platové triedy vývojárov. Spravilo ho Activision pre Sony. Presnejšie hovorí:

„Môžete hrať Spec Ops a každý kus nového obsahu, ktorý dodatočne vydáme už počas prvého dňa, kedy bude vonku. Jedinou časovou exkluzivitou je Survival režim, ktorý je len malým kúskom Spec Ops.

Snažíme sa každý deň, aby sme našim hráčom poskytovali čo najlepší zážitok. Je potrebné vziať do úvahy predovšetkým naše platové triedy. Chápem vaše pocity, ale je to oveľa lepšie riešenie než všetky ostatné, ktoré som videl. Buďme úprimní. Survival je len 1% z hry. Zvyšných 99% predstavuje bude pri vydaní na všetkých platformách. Radšej by som chcel, aby každý hral 99 % obsahu v rovnakom čase ako 100 % obsahu o niečo neskôr.

Na druhej strane, o rok, keď režim vyjde, si ho už na ďalších platformách zahrá asi len asi to 1% percento hráčov. Kurosaki zároveň dodáva, že čoskoro môžeme očakávať nové informácie ku kampani, o ktorej zatiaľ nevieme až toľko, koľko o online časti:

„Bolo skvelé ukázať vám príbehový trailer na Modern Warfare. Tým samozrejme nekončíme. Viac nových informácií o kampani vám prezradíme čoskoro. Zostaňte naladení.”





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20176)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk