Týždenník - Red Dead ukázal PC verziu

Tento týždeň sa bližšie ukázal Red Dead Redemption 2 pre PC, ktorý rovno dostal požiadavky a rovnako požiadavky dostalo Call of Duty.

pridal saver 13.10.2019 o 22:08 pod hry
Týždenník - Red Dead ukázal PC verziu

HRY > NOVINKY >

Red Dead Redemption 2 prichádza na PC a ukázal nám obrázky a pridal aj detaily rozšírení a vylepšení. Hlavne budú vylepšenia v grafike, kde sa zvýšia detaily a nastavenia grafiky a pribudne aj rôzny obsah, ako misie, nové miesta na kempy a aj nové zbrane. Pridali aj požiadavky, ktoré nie sú vysoké až na miesto, kde by chceli 150GB. Tam už zrejme zarátali aj miesto na Red Dead Online obsah.

Podobne sa s požiadavkami nepáral ani Call of Duty: Modern Warfare, ktoré chce rovno 175GB miesta, k tomu Nvidia pridala aj požiadavky pre raytracing. Hra vychádza už tento mesiac a uvidíme, čo ponúkne. Zdá sa však, že budúcoročné Call of Duty to bude mať ťažšie, keďže je to znovu na pleciach Treyarchu a tentoraz musia hru spraviť za dva roky a nie za tri ako zvyčajne. Vraj už teraz nestíhajú.

 

Nakoniec požiadavky dostal aj Star Wars Jedi: Fallen Order, kde už našťastie chcú len 55GB miesta, ale zase pôvodne v odporučenej konfigurácii dali 32GB RAM, to nakoniec upravili a zreálnili na 16GB

K tomu sa nám rozbehli informácie okolo nových konzol, kde Sony potvrdilo vydanie na jeseň 2020, kde pridali aj informácie k novému gamepadu, ktorý zmení vibrácie a pridá protitlak do triggerov. Zároveň tieto ohlásenia spojila firma s prepúšťaním v európskych pobočkách a zároveň marketingu v US. Sony totiž spája vedenie svojich štúdií pod americké vedenie.

My sme si k tomu zhrnuli, čo všetko zatiaľ o PS5 a Xbox Two vieme, spolu s tým sme sa dozvedeli, že AMD pracuje na troch procesoroch pre konzoly. Tretí je zrejme pre Atari konzolu, ktorá sa vraj pomaly blíži k vydaniu, ale objavujú sa aj informácie o neplatení a problémom pri vývoji.

Problémy si tento týždeň narobil Blizzard, ktorý zabanoval hráča, ktorý vyjadril podporu hongkongským protestom. Dal mu ban, zobral peniaze a vyhodil aj dvoch moderátorov. Šéf čínskej pobočky to zaklincoval tým, že bránili česť krajiny. Následne teraz cez víkend sa to snažil všetko najvyšší šéf Blizzardu žehliť a vysvetľovať a hovorí, že ich reakcia nebola adekvátna. Hráčovi vrátia peniaze a jemu a aj moderátorom znížili ban na 6 mesiacov. Stále si však stoja za tým, že ban bol oprávnený a Čína v ňom nehrala žiadnu úlohu.

Z interview sme tento týždeň priniesli rozhovor s vedúcim vývoja The Elder Scrolls Online a porozprávali sme sa aj s autormi John Wick Hex. V recenziách sme sa pozreli ja Ghost Recon Breakpoint, ktorý skončil veľmi rozporuplne, zaujímavý bol menší titul Concrete Genie.

Prekvapil však Call of Duty Mobile, ktorý sa hrá veľmi dobre, aj keď je plný botov. Sklamal však Men of War: Assasult Squad 2 - Cold War. Doplnili sme to recenziou na Nascar Heat 4, eFootball PES 2020 a aj The Surge 2. Pridali sme aj preview na Port Royale 4.

Budúci týždeň prinesieme recenziu na nový GRID, budeme pokračovať v rozhovoroch a aj ďalších materiáloch ešte z Gamescomu.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk