Týždenník - Witcher a Star Wars

Tento týždeň sa niesol hlavne príchodom Witchera, konkrétne jeho TV verzie na Netflix, doplnila to premiéra Star Wars: Rise of the Skywalker filmu.

pridal saver 22.12.2019 o 21:43 pod hry
Týždenník - Witcher a Star Wars

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol hlavne príchodom Witchera, konkrétne jeho TV verzie na Netflix, doplnila to premiéra Star Wars: Rise of the Skywalker filmu. Obe spracovania majú svoje klady aj zápory a záleží, ako komu sadnú, v každom prípade Witcher bol veľkým prekvapením ako v spracovaní, tak aj vyrozprávaní. Možno nie dokonalý a nemal až taký rozpočet ako Game of Thrones, ale napriek tomu kvalita. Prvá séria má 8 hodinových častí a sleduje úvodné stretnutie Geralta, Yennefer a Ciri. Ďalšia séria je už v príprave a uvidíme, ako to bude pokračovať. 

Rovno v deň premiéry CD projekt ohlásil, že sa dohodli so Sapkowskim na ďalších hrách. Popritom Henry Cavill prezradil, či má radšej Xbox alebo Playstation, kde redaktora odpísal s tým, že PC. Rovnako aj herečky zo seriálu odpovedali na komentáre.

Čo sa týka Star Warsu, tam sú hodnotenia a názory tiež rozmanité, kde záleží, aký ste fanúšik a aký ste otvorený uzatvoreniam vecí. V každom prípade film má spád a akciu a vysvetľuje veľa vecí z poslednej trilógie a niektoré aj z predchádzajúcich trilógií. Je to zaujímavé uzavretie ságy. Uvidíme, ako bude so značkou Disney ďalej pokračovať. 

Popri premiére filmu dostali Rise of the Skywalker updaty ako Fortnite tak aj Star Wars Battlefront 2 a už vieme, že sa v Respawne pracuje na Jedi Fallen Order 2. Keď sme pri filmoch, dozvedeli sme sa aj to, že Matrix 4 a John Wick 4 majú naplánovanú premiéru v jeden deň.

Z iných noviniek ste si už zrejme všimli, že Epic rozdáva každý deň novú hru a bude tak robiť až do konca roka. Plus má vianočné zľavy, popri ktorých spustil aj akciu, v ktorej rozdáva 10 eurové poukážky. Podobne majú zľavy Steam, PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop a prakticky všetci.  

Keďže sa blíži koniec roka a aj desaťročia, mali sme tu aj ďalšie rebríčky a to najhoršie hry roka podľa Metacritic a aj najlepšie gadgety desaťročia podľa Time, pridali sa aj najväčšie technologické faily desaťročia.

Sony tento týždeň predstavilo násadu na Dualshock gamepad, ktorá vám pridá nové tlačidlá a aj displej a potvrdená bola čeština pre Ghost of Tsushima

Oproti tomu Microsoft ďalej predstavoval svoj Xbox Series X, kde potvrdil, že nová generácia sa volá Xbox. Fanúšikovia už pripravili porovnania veľkostí konzoly a aj ukážky špeciálnych edícií konzoly. Bližšie sa na konzolu pozrelo Digital Foundry a aj videli sme aj to, aké PC by sa vopchalo do podobnej krabice ako má Xbox Series X. Nakoniec sa objavili aj náznaky, že Microsoft bol v Poľsku jednať so štúdiami o odkúpení.

Z recenzií sme sa pozreli na The Beast Inside, ohodnotili sme Shenmue 3, pridali sme aj racingovku Gear.Club Unlimted 2: Porsche Edition, sklamalo nás Battle Supremancy - Ground Assault. Otestovali sme aj Černobyl DLC pre Spintires, v interview sme sa porozprávali s Tater Games a z hardvéru sme vyskúšali Capcom Home Arcade a pôsobivý mobil Xiaomi Redmi Note 8T.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk