Týždenník - Xbox ukázal procesor, PS5 logo

Tento týždeň bol plný CES noviniek a nechýbali ani ohlásenia konzolových firiem.

pridal saver 12.1.2020 o 21:54 pod hry
Týždenník - Xbox ukázal procesor, PS5 logo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol plný CES noviniek a nechýbali ani ohlásenia konzolových firiem. Konkrétne Sony na svojej press konferencii na CES ukázalo logo PS5, oproti tomu Microsoft ukázal procesor z Xbox Series X konzoly. Je väčší ako Xbox One X a pritom je postavený na 7nm architektúre. Výkonu tak bude mať dostatok. Popritom AMD spravilo malý prešľap, kde na svojej press konferencii ukázalo fanúšikovský model Xbox Series X konzoly, kde bola zadná strana vymyslená. Z leakov už vieme, že ako bude vyzerať

Zo zaujímavostí sme sa dozvedeli aj o rôznom prístupe firiem k launch titulom, kde Microsoft svoje launch tituly vydá aj na starú generáciu konzol, oproti tomu sa zdá, že Sony spraví svoje tituly exkluzívne na novú konzolu. Oficiálne to ešte nepotvrdili, ale môžeme to očakávať.

Mimochodom, ak by vám vydanie PS5 a nových Xbox konzol (zrejme príde v dvoch verziách) tento rok nestačilo, očakávame aj Switch Pro, o ktorom sa stále viac hovorí, ako o výkonnejšej verzii Switchu.

Z hier vyšiel pôsobivý mod, ktorý presúva Vice City do GTA 5  a opäť sa nám naznačil Assassin's Creed Ragnarok a znovu sa z neho objavili nové detaily. Tie teraz hovoria o veľkom území, viacerých mestách a hlbších RPG prvkoch. Popritom sa objavil rating na PC verziu Death Stranding a to aj s distribútorom, ktorým bude 505 Games. Riot začal predstavovať updaty pre svoj League of Legends na rok 2020. Ponúkol parádne video

Mali sme tu veľa noviniek z elektronickej CES výstavy, kde LG predstavilo svoju ponuku OLED TV na rok 2020, podobne Samsung, ktorý ukázal QLEDy a teraz aj Microled TV. Svoje TV ukázalo aj Sony, ale prekvapivo len dva modely sú pripravené na nové konzoly v 4K/120Hz.

Zo zaujímavých herných noviniek ukázal Alienware koncept PC handheldu v štýle Switchu. Asus ukázal notebook s krytom s led podsvietením. Lenovo pre zmenu s eInk displejom, Intel ukázal svoju prvú lowendovú grafiku a nové procesory. EVGA priniesla lacnú RTX2060 KO verziu, ktorá bude konkurenciou pre nové RX 5600XT  grafiky od AMD.

Z monitorov Asus ukázal 4K monitor so 144Hz refreshom, ako aj 360Hz monitor. Podobne aj Acer priniesol zaujímavé monitory a  Panasonic priniesol pôsobivé VR okuliare, aj keď len ako prototyp. Ak chcete zabezpečený SSD disk, Samsung má pre vás riešenie. Pozreli sme sa aj na zaujímavé automobilové novinky  na výstave.

Z filmovej sféry sme si zhrnuli, aké seriály nás čakajú v roku 2020 a dozvedeli sme sa, že sa pripravuje nová kapitola Star Warsu. Presnejšie má začať v roku 2021 hrou od EA. Celé to bude umiestnené 400 rokov pred prvý Star Wars film. 

Z článkov sme zhrnuli Top 10 PS Plus hier, ale aj Top 10 Xbox Live Gold hier a pridali sme aj zoznam Nintendo Switch Online hier v roku 2019. K tomu sme zhrnuli najlepšie hodnotené hry za minulý rok v našich recenziách. Doplnili sme to recenziami na Just Dance 2020, klon Xcomu - Phoenix Point,  zrecenzovali sme aj AriseTransport Fever 2. V interview sme sa porozprávali s autorom hudby v Beat Saber.





Páči sa mi!

Zaradené pod: týždenník, zhrnutie






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19835)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk