Aké hrami inšpirované filmy a seriály sú v príprave?

S hernou témou vo filmoch a TV sa poslednou roztrhlo vrece.

pridal saver 14.3.2020 o 22:35 pod filmy
Aké hrami inšpirované filmy a seriály sú v príprave?

FILMY > NOVINKY >

Napriek tomu, že filmy podľa hier nie sú väčšinou veľmi úspešné, firmy to neustále skúšajú a snažia preraziť. V príprave je cez 30 nových filmov a seriálov. Pozrime sa na ne bližšie: 

 

The Witcher (seriál) - séria 2 - 2021

Zaklínač na Netflixe dopadol veľmi dobre a mal ako dobrú sledovanosť, tak aj pozitívne ohlasy od fanúšikov. Druhá séria je v príprave a príde začiatkom budúceho roka. 

 

 

Gears of War (film) 

Gears of War je dlhoročný projekt, ktorý sa minulý rok znovu viac rozhýbal a veľa sa hovorilo o Davidovi Bautistovi, aj keď momentálne nevieme, v akom je stave. Bautista sa medzitým objavil v Gears 5 hre.

 

Halo (seriál) - 2021

Oproti Gears vieme, že Halo seriál je už v príprave a začal sa natáčať už na jeseň. Celé to bude dokončené do konca roka s tým, že premiéra na Showtime by mala byť v 2021.

Halo už dávnejšie dostalo anime Halo Legends, nízkorozpočtový film Forward Unto Dawn, animovanú minisériu The Fall of Reach a hranú minisériu Nightfall:

 

Minecraft (film) - 4. marec 2022

Zo značiek Microsoftu sa pripravuje aj Minecraft film a už má aj premiéru presne o dva roky. Má režiséra, má príbeh, už sa len musí natočiť. Pôjde o live action film a nie animovaný. Zatiaľ nevieme, ako to celé plánujú skombinovať s reálnym svetom. 

Zatiaľ nevieme, ako to bude vyzerať, možno podobne ako fanúšikovské video:

 

 

Uncharted (film) - marec 2021 

Uncharted film zažil roky odložení, roky zmien režisérov a aj hercov až nakoniec sa zdá, že Sony to práve celé uzavrelo a už tento mesiac by sa mohlo začať natáčať tak, aby sa stihla premiéra v marci budúci rok. Hlavnú úlohu preberie Spider-man Tom Holland, pričom Sullyho stvárni Mark Wahlberg. Podľa najnovších správ sa vo filme objaví aj Antonio Banderas.

 

 

The Last of Us (seriál) 

HBO tento týždeň ohlásilo prípravu The Last of Us seriálu, zatiaľ bez ohlásenia hercov alebo detailov scenára. Rovnako nevieme ani dátum. Najskôr môžeme čakať rok 2022.

Zatiaľ si môžeme pozrieť fanúšikovský krátky film

 

 

Monster Hunter (film) - september 2020

Pomaly sa nám ukazuje nasledovník Resident Evilu - Monster hunter. Réžiu totiž má rovnako na starosti Paul W. S. Anderson a hlavnú úlohu aj tu preberie Mila Jovovich.

 

 

Mortal Kombat (film) - 15. január 2021

Pripravuje sa nový Mortal Kombat film, ktorý bude rebootom značky. Film už má dátum premiéry na budúci rok, má aj režiséra Simona McQuoida a scenár od Grega Russo.

Zatiaľ si pripomeňme, ako vyzeral predchádzajúci film z roku 1995

 

 

Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge - 12. apríl .2020

Ešte pred filmovým spracovaním uvidíme animovaný film a to už v apríli. Je v produkcii Warneru a aj vývojárov z NetherRealm štúdia.

 

 

 

Tomb Raider 2 (film) - marec 2021

Druhý Tomb Raider film sa pripravuje a znovu má byť podľa nových hier, konkrétne teraz podľa dvoch posledných a to Shadow of the Tomb Raider a Rise of the Tomb Raider, kde témy oboch zrejme autori nejakým spôsobom spoja.

Trailer z prvého filmu:

 

 

Mario (film) - 2022

Po úspechu Sonica teraz čakáme, ako sa ukáže Mario. Ten má byť plne animovaný film od tvorcov Ja Zloduch a Mimoni. Má to šancu byť zaujímavé. Nakoniec producentom filmu je aj Shigeru Miyamoto, tvorca Maria.

Zatiaľ nevieme, ako dopadne, ale rozhodne dúfame, že dopadne lepšie ako príšerný Super Mario Bros. film z roku 1993. Pripomeňme si ho videom:

 

 

Borderlands (film)

Borderlands film je aktuálne v predprodukcii zatiaľ bez bližších termínov. Vieme, že režisérom bude Eli Roth a scenár píše Craig Mazin, scenárista Chernobylu. Produkciu má na starosti Avi Arad, ako aj  Randy Pitchford z Gearboxu a Strauss Zelnick z Take Two.

 

 

 

Call of Duty (film)

Call of Duty film je momentálne otázny, všetko je pripravené, scenár, režisér, ale zdá sa, akoby Activision stratil záujem. Aspoň podľa režiséra Stefana Sollialima, ten mimochodom režíroval napríklad Sicaria. Bol by to film umiestnený do modernej vojny

Nevieme, aký štýl presne plánuje, ale určite by sa COD veľmi hodil tento z reklám:

 

 

 

Crossfire (film)

Zatiaľ čo Call of Duty je stopnuté, Crossfire film napreduje a zrejme ho v dohľadnej dobe uvidíme. Zobralo to pod seba Sony, zatiaľ čo hru Crossfire X zobral pod seba Microsoft a tento rok ju vydá na Xbox One aj s kampaňou od Remedy

 

 

 

Rainbow Six (film)

Paramount plánuje dokonca viac Rainbow Six filmov s Michael B. Jordanom z Black Panther a Creed. Ten dostane hlavnú úlohu Johna Clarka. Prvý film bude mať názov Without Remorse a porozpráva príbeh postavy. Druhá časť bude už mať názov Rainbow Six. Réžiu preberie Stefano Sollima.

Zatiaľ nemáme trailer, ale čakáme niečo podobné tejto reklame:

 

 

The Division (film)

Pripravuje sa aj The Division film o nákaze, ktorá sa rozšírila celým svetom a domobrana bojuje o zaistenie pokoja v uliciach. Zahrajú si tam Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal, réžiu preberie režisér Deadpoola David Leitch. Film zatiaľ nemá dátum, ale vyjde exkluzívne na Netflixe, čo Ubisoft oznámil na E3 2019.

 

 

 

Sleeping Dogs (film)

Donnie Yen známy z Ip Man série potvrdil prípravu Sleeping Dogs filmu, kde Donnie preberie postavu policajta v prestrojení Wei Shena. Viac informácii zatiaľ nemáme, ale koncept a aj príbeh tam je jasný.

 

 

 

Devil May Cry (seriál)

Netflix pripravuje animovaný Devil May Cry seriál, ktorý nás zavedie do sveta tejto doslova pekelnej hry. Zatiaľ k vydaniu nemáme bližšie informácie.

Séria však už pred rokmi dostala animovanú sériu a vyzerala nasledovne:

 

 

 

Castlevania (seriál) - 3 séria

Netflix práve premiéruje tretiu sériu animovanej Castlevanie. Tá je obľúbená a zrejme bude ďalej pokračovať. Tu z nej máme trailer:

 

 

 

Final Fantasy XIV (seriál)

Sony a Hivemind (Expanse, The Witcher) pripravujú novú live action sériu podľa Final Fantasy XIV MMORPG hry.

Z Final Fantasy sme tu doteraz mali filmy Final Fantasy: The Spirits Within, Final Fantasy VII: Advent Children, Kingsglaive: Final Fantasy XV a niekoľko animovaných seriálov.

 

 

 

Megaman (film)

Megaman už dostal veľa kreslených a komiksových adaptácií, teraz sa dostane do live action filmu, ktorý natočí a napíše Henry Joost a Ariel Schulman. Film je však po odkúpení Foxu Disneyom pozastavený a nevieme, čo s ním bude ďalej. Disney ale drvivú väčšinu rozpracovaných Fox projektov zrušil.

 

 

Sonic 2  (film)

Zatiaľ nie je oficiálne ohlásený, ale vzhľadom na úspech jednotky určite pokračovanie očakávame. Nakoniec náznaky na príbeh dvojky už ukázal koniec aktuálneho filmu. Dvojka by tak mohla pridať niektoré známe postavy z hernej série.

 

 

Detective Pikachu 2 - film

Po kasovom úspechu prvej časti sa ihneď začalo hovoriť aj o pokračovaní filmu Detective Pikachu a bude zaujímavé sledovať, či sa ho dočkáme skôr ako pokračovania hry, z ktorej film vychádza. Dvojka bola potvrdená už v januári 2019 a jej scenáristom je Oren Uziel, no to je všetko, čo o filme vieme. Šušká sa však aj o spin-offe, v ktorého centre by mal byť Mewtwo a jeho príbeh.

 

 

 

Pocket Monsters the Movie: Coco - film

Keď už sme pri Pokémonoch, 10. júla 2020 do japonských kín dorazí už 23. film z Pokémon série a zároveň tretí odohrávajúci sa v alternatívnej časovej línii. Jeho hrdinom bude zase Ash, film ponúkne legendárnych Pokémonov zo 7. generácie a vráti sa ku klasickému 2D anime štýlu.

 

 

 

Sakura Taisen: The Animation - anime, 2020

Japonská hra Sakura Wars dostane novú anime sériu. Jednu už dostala v roku 2000, teraz sa posunie do novej generácie a bude spracovaná podľa hry Shin Sakura Taisen.

 

 

Root Letter - film

Ďalšia známa japonská hra sa dočká filmového spracovania, no tentoraz to bude americká verzia. Nakrúcanie začalo 16. septembra, film ponúkne drsné spracovanie herného príbehu o protagonistovi, ktorí sa vydá hľadať priateľa, s ktorým si dopisoval, no zmizol za záhadných okolností. Režíruje Sonja O'Hara, scenár napísal David Ebeltoft a hrajú Danny Ramirez, Keana Marie a Lydia Hearst.

Ukážka z hry:

 

 

Rabbids - animovaný film 

Rabbids, šialené zajace od Ubisoftu, už dostali pekný zábavný seriál, ale teraz prejdú aj do filmu. Ubisoft sa dohodol s Lionsgate. Todd Lieberman a David Hoberman to budú produkovať, scenár píšu Matt Senreich, Tom Sheppard a Zeb Well.

 

 

 

Little Nightmares - animovaný seriál

Joe a Anthony Russo pripravujú animovaný seriál podľa populárnej hororovej hry Little Nightmares. Film bude sledovať príbeh dievčaťa v zvláštnom svete.

 

 

 

Dragon's Lair: The Movie  - animovaný film

Jedna z prvých filmových hier Dragon's Lair dostane svoj skutočný film, presnejšie animovaný. Ten bol prefinancovaný cez Indiegogo, kde získal cez 640 tisíc eur.

 

 

 

Resident Evil 

Pripravuje sa reboot Resident Evil série, zatiaľ nemáme veľa detailov, len režisér Johannes Roberts povedal, že bude super super strašidelný. Teda bude to iný štýl ako pôvodná séria a mal by vyjsť ako seriál na Netflixe.

 

 

 

Metal Gear Solid (film)

MGS film je už roky naťahovaný, ale eventuálne sa niekedy rozbehne. Avi Arad to celé produkuje, scenár majú písať Jay Basu a Derek Connolly. Pôvodne bol na palube aj Kojima, ale ten už na to zrejme nemá dosah.

Zatiaľ si môžeme pozrieť fan film:

.

 

 

The Legend of Zelda - animovaný

K zelde má vyjsť animovaná antológia, ktorá by čerpala z rôznych častí série. Malo by to byť v Studio Ghibli štýle vizuálu.

 

 

 

We Happy Few (film)

Film bol už dávnejšie licencovaný do Gold Circle Entertainment a dj2 Entertainment, ale nevieme, či sa na tom aktívne pracuje.

 

 

 

 

Dynasty Warriors - film

V postprodukcii je už film podľa známej Musou série. Je to hongkongská akčná fantasy nakrúcaná v Číne, ktorej režisérom je Roy Chow. Problémom je, že nakrúcanie skončilo ešte na konci roka 2017 a trailer sme videli v roku 2018, ale odvtedy je o filme dosť ticho a doteraz nepoznáme dátum premiéry, no pôvodný plán bol priniesť film ešte v roku 2019. Trailer nám ukazuje boje veľkých armád a útoky známe z hier.

 

 

Rovnako je už dlho v development hell film Clock Tower, Joust, Just Cause, Root Letter, Asteroids alebo Duke Nukem, Watch Dogs, Just Dance, Mass Effect, Splinter Cell, Deus Ex, Far Cry (teraz už pod taktovkou Ubisoftu po tej katastrofe od Uwe Bolla), Ghost Recon, Kane and Lynch, The Sims, Firewatch, Half Life, Portal a mnohé ďalšie. Väčšina z nich pravdepodobne nikdy nevznikne a práva zostanú nevyužité.





Páči sa mi! (+7)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk