Raňajší download

pridal spacejunker 14.4.2005 o 9:53 pod hry
HRY > NOVINKY >

Datadisk Blitzkrieg: Rolling Thunder rozširuje bonusová kampaň nazvaná Grey Tigers. Kampaň je zasadená do ruských stepí poblíž východného frontu. Sťahujte tu alebo tu (2MB).

Atari vydali nový patch v1.04 k real-time stratégii Act of War: Direct Action. Do hry pridáva novú MP mapu Alcatraz, vylepšuje replay a odstraňuje niekoľko chýb. Patch nájdete tu alebo tu (30MB)

Ruské štúdio Psycho Craft uvoľnilo ruský trailer k intenzívnej akcii Drive'N'Kill. V takmer troch minútach uvidíte kosenie tony nepriateľov obrneným autom. Trailer sťahujte tu alebo tu (15MB).

Ak ste si nestiahli objemné demo na šialenú akčnú adventúru Psychonauts, v dvoch nových videách sa máte možnosť zoznámiť s hlavnou postavou Razom, ako sa učí sústrediť a ako naruší pokojný deň v metropole. Videá nájdete tu alebo tu (2x10MB).

Dokončované MMORPG Guild Wars približuje nový minútový trailer, ktorý kombinuje renderované sekvencie a zábery priamo z hry. Trailer vo vysokom rozlíšení sťahujte tu alebo tu (20/34MB).

Ešte predtým než sa FPS akcia Pariah dostane na trh, budú predstavené autormi snáď všetky zbrane. V najnovšej videoukážke si môžete pozrieť sniperku s termovízorom v akcii. Video nájdete tu alebo tu (13MB).

Dnešnou špecialitou je naozajstná špecialita - filmový trailer k nedávno ohlásenému racingu Jak X: Combat Racing. Za sklom miestneho baru začína kecal Daxter rozprávať bombastický príbeh a pomaly sa dostáva do maléru. Mestom rezonujú výbuchy a pískanie gúm, Jak sa ženie ako šialenec na bugyne plnej zbraní, aby pristál ... a prerušil ... a zachránil??? Trailer sťahujte tu (103MB).





Páči sa mi!






PS2

Vývoj: SCEE / Naughty Dog Software
Štýl: racing
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20055)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk