Nintendo konečne prinieslo nový Direct - videli sme King's Bounty II, Vigor, Jedi Academy a ďalšie prichádzajúce hry

Xenoblade Chronicles Definitive Edition, King's Bounty II, BRAVELY DEFAULT II, Panzer Dragoon: Remake a ďalšie novinky sa nám ukazujú v novom Directe

pridal matus_ace 26.3.2020 o 15:12 pod hry
Nintendo konečne prinieslo nový Direct - videli sme King's Bounty II, Vigor, Jedi Academy a ďalšie prichádzajúce hry

HRY > NOVINKY >

Leaky sa potvrdili a Nintendo nám konečne prinieslo aj nový Direct, no tentoraz v dosť netradičnom poňatí. Pravdepodobne kvôli nedostatku Switchov v obchodoch nechcú teraz hry pre konzolu príliš hypovať, ale rovno vydali len Mini Direct v dĺžke 25 minút, kde už zhrnuli zväčša známe hry. Všetky na Switch prídu tento rok.

Pozrime sa ale na jednotlivé oznámenia detailnejšie a pridajme si k tomu aj nové videá:

Otvára to JRPG Xenoblade Chronicles Definitive Edition, ktorá na Swich prinesie mnohé vylepšenia, vylepší grafiku, ponúkne znova nahranú hudbu, no nebude chýbať nový obsah v podobe Future Connected príbehu. Hra vyjde 29. mája a dostane aj limitku s artbookom.

 

Na Switch prídu 3 série od 2K: Bioshock: The Collecion, Borderlands: Legendary Collecion a XCOM 2 Collection. Všetky prídu 29. mája.

 

Marvel Ultimate Alliance 3 priniesol nový trailer na posledné DLC pre hru. To prinesie Fantastic Four a Dr. Dooma. DLC s názvom Shadow of Doom do hry vyšlo práve teraz.

 

Shinsekai: Into the Depths z vás spraví posledného človeka na svete. Budete skúmať oceány, craftovať a strážiť si kyslík, aby ste prežili. Hra vychádza už dnes od Capcomu.

 

Animal Crossing: New Horizons dostane nový update a v príprave je aj veľkonočný event nazvaný Bunny Day. Event tento rok potrvá od 1. do 12. apríla a bude sa opakovať každý rok.

 

Good Job vám ponúkne prácu aj v týchto náročných časoch. Pred vami je množstvo rôznych činností a niektoré sa dajú robiť naozaj kreatívne. Hra vychádza dnes.

 

Catherine: Full Body dorazí aj na Switch a to 7. júna.

 

Ring Fit Adventure vám pomôže aj v karanténe udržať formu a hra teraz dostáva nový update s novým rytmickým herným režimom. Ten ponúka 17 skladieb, medzi ktorými sú hry zo známych Nintendo hier. Update vyšiel dnes.

 

Ukazuje sa aj očakávaná taktická RPG King's Bounty II. Hra vyjde aj na Nintendo Switch a to niekedy tento rok. Direct nám ale viac ukázal z je hrateľnosti.

 

Super Smash Bros. Ultimate dostane DLC crossover s bojovkou ARMS. Nintendo však podľa očakávaní odkladá vydanie prvej postavy nového balíka. Je to hlavne kvôli spomaleniu vývoja kvôli pandémii COVID-19. Postava ale vyjde v júni.

 

ARMS dostáva trial verziu pre členov Ninendo Switch Online. Prakticky dostanete plnú hru zadarmo, ktorú môžete hrať do 6. apríla.

 

BRAVELY DEFAULT II nám ukazuje dlhší pohľad na príbeh a aj hrateľnosť. Video nám predvádza postavy, ich dabing a hlavne schopnosti. Taktiež sa môžete detailne pozrieť na herné mechanizmy. Hra vyjde tento rok a môžete si vyskúšať jej demo, ktoré je dostupné už teraz.

 

Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics je kolekcia hier z celého sveta -šach, dáma, karty, domino, Človeče nehnevaj sa, šípky, golf, solitaire a naozaj obrovské množstvo ďalších, ktoré nám stručne predstavilo video. Niektoré hry ponúknu multiplayer pre až štyroch hráčov. Vychádza 5. júna.

 

Melee akčná multiplayerovka Ninjala nám ukazuje nový trailer, kde vidíte postavy, ich schopnosti a hlavne hrateľnosť. Hra vychádza 27. mája ako free to play.

 

Ďalšia klasická Star Wars hra prichádza na Switch a to už dnes. Zahrať si môžete legendárny Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, ktorému nechýba multiplayer pre 16 hráčov. Star Wars Episode 1: Racer príde čoskoro.

 

Panzer Dragoon: Remake je remake Sega klasiky z roku 1995, v ktorej lietate a bojujete na drakovi. Hra vyjde ako časová konzolová exkluzivita pre Switch niekedy v priebehu dneška.

 

V stručnom zostrihu Nintendo predstavilo dátumy vydania ďalších pripravovaných hier:

  • Trials of Mana - 24. apríla
  • Fuser - jeseň 2020
  • The Elder Scrolls: Blades - jar 2020
  • Warhammer 40K: Mechanicus - máj 2020
  • Vigor - 9. apríl 2020, kedy začína uzavretá beta
  • Burnout Paradise Remastered - niekedy v 2020
  • Saints Row 4 - 27. marca
  • The Legend of Heroes: Trials of Cold Steel 3 - 30. jún
  • Mr. DRILLER Drilland - 25. jún
  • Minecraft Dungeons - jar 2020

 

Na záver prišli detaily o Pokémon Sword Expansion Pass a Pokémon Shield Expansion Pass. Tie do hier prinesú rozsiahle rozšírenie. Prinesú nové príbehy v známom regióne, nových Pokémonov, nové útoky a mnoho ďalšieho. Prva časť passu vyjde na konci júna, druhá na jeseň. Už dnes ale prichádzajú zmeny do základnej hry, kde stúpne šanca na stretnutie gigantamax foriem niektorých Pokémonov vrátane Charizarda.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk