Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní

Aký bude taktický Gears of War v štýle Xcomu?

pridal saver 27.3.2020 o 20:08 pod hry
Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní

HRY > NOVINKY >

Dnes sa objavili nové zábery a aj nové preview na Gears Tactics, prichádzajúce pokračovanie Gears série, teraz v taktickom štýle. Od hry môžete čakať prakticky systém taktiky Xcomu a teda ťahové taktické boje v Gears of War univerze. Hra síce bude bez stavby základne, ale s upgradovaním tímu a hlavne cinematicky spracované presne v štýle hlavnej série. Čakajte tak akčné poňatie.

Zároveň je to aj viac voľnejšie poňatie, keďže pohyby nie sú po štvorcoch a rovnako sú tu rozšírené možnosti v rámci jedného ťahu. Zatiaľ čo v Xcome sú možné dve akcie za kolo, tu sú tri. Môžete tak trikrát strieľať, hýbať sa, niečo spraviť a ešte stále stihnete raz vystreliť alebo spraviť finish útok zblízka. Napríklad motorovou pílou, ktorá je základom Gears série a nesme chýbať ani tu. Taktiku dopĺňa hliadkovanie počas ťahov nepriatelia..

Namiesto stavby základne tu priebežne svojich vojakov upgradujete, aby boli v ďalšom boji silnejší. Vojaci pritom majú svoje classy a to Vanguard, Support, Heavy, Scout a Sniper. Každého tak musíte vylepšovať vo svojom smere a v bojoch orientovať na jeho špecifické silné stránky.

Čo sa týka príbehu, autori nás zavedú do príbehu Gabe Diaza, otca Kait Diazovej z Gears 4 a 5. Je to primárne príbehová hra a základ tak bude kampaň, ale pokračovať v bojoch môžete aj po jej skončení.

Primárne je hra určená na PC a náležite tomu ju optimalizovali aj na nízke parametre, kde sa hráči na notebookoch nemusia báť a pôjde aj na nových integrovaných Intel grafikách v procesoroch na 1080p a 30 fps. Celé to funguje na upravenom Unreal Engine 4, na ktorom bežal aj Gears 5, pričom Tactics dostane ešte viac custom funkcií a možností ako prepracované realtime svetlá a globálnu illumináciu, ako aj nový AI systém. 

Hra pôvodne mala vyjsť koncom apríla, ale za aktuálnych okolností je odložená a zatiaľ bez finálneho dátumu.





Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní  Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní  Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní
Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní  Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní  Gears Tactics ukazuje zábery a gameplay, ponúkne X-Com hrateľnosť v akčnom spracovaní
Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: Gears Tactics, Xcom 2






PC
Xbox One

Vývoj: Microsoft / Splash Damage
Štýl: Stratégia / Ťahová
Dátum vydania: 28. apríl 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (11)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk