Night Watch oficiálne ohlásené

pridal spacejunker 28.4.2005 o 10:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vývoj Night Watch, taktického RPG od ruského štúdia Nival Interactive, bol oficiálne oznámený. Pri tejto príležitosti boli spustené anglické oficiálne stránky (zatiaľ boli dostupné iba v Ruštine) so základnými informáciami o hre, obrazovým materiálom a diskusným fórom. Hra rozvíja príbeh knižnej trilógie Sergeja Lukyanenka, ktorou je inšpirovaná a je plná odkazov aj na rovnomenný filmový snímok. Nočná Hliadka sa odohráva v blízkej budúcnosti v uliciach Moskvy, kde sa vedie odveká vojna medzi dobrom a zlom, ktorá nemá víťazov. S hlavnou postavou Night Watch sa pridáte na stranu dobra a vrhnete sa do boja proti Temným po boku známych postáv.

Do hry podľa stránky vstúpite s postavou na siedmej úrovni a vylepšovanie ďalších schopností je už plne pod vašou kontrolou. Vývoj postavy môžete viesť troma smermi. Shapeshifter sa mení na zvieratá a jeho prednosťou je úžasná fyzická sila, zameriava sa výhradne na boj zblízka. Enchanter premieňa bežné predmety na magické artefakty a Mág sa oháňa ničivými kúzlami (celkovo ich bude 70). Bojovať sa bude výhradne v paralelnej realite naplnenej mágiou, nazvanej Šero. Nival Interactive prehlbuje charakter postáv túžbami, strachom a vzájomným ovplývaním, čo sa bude odrážať na farbe ich aury. Night Watch pobeží na vylepšenom Silent Storm engine a prostredie bude kompletne deštrukčné. Zrovnať so zemou pôjdu aj celé budovy.





Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené Night Watch oficiálne ohlásené
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: New Disc / Nival Interactive
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk