Age of Empires III detaily

pridal saver 1.5.2005 o 21:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Gamespy zverejnili niekoľko článkov o Age of Empires III, očakávanej realtime stratégii. Hru si dokonca aj zahrali a popísali svoje dojmy v rozsiahlom preview, v každom prípade sa im hra páčila a je to kvalitná kombinácia akčnej stratégie s detailnou grafikou a jedinečnou fyzikálnou stránkou. Jedinú nevýhodu videli v nutnosti upgradu počítača, ak si chcete hru vychutnať na najvyšších detailoch. 

Ako už určite viete, AoE je postavené do obdobia objavovania a osídľovania Amerického kontinentu, teda cca od roku 1500 až do 1800. Začínate v Discovery Age, kde územia objavujete s primitívnymi jednotkami, bez zásob a možností, následne sa prehupnete do Colonial Age, vyrastú mestá a začína sa ekonomický rozmach. Tretia éra Fortress Age bude bojová a zameraná na dobíjanie nepriateľských pevností, štvrtá je Industrial Age a prichádzajú nové silné jednotky, železnice a tu začína boj hlavne taktikou a formáciami. Nakoniec posledná éra je Imperial Age, ktorá sa získava najťažšie a najdlhšie a dá vám prístup k ďalším silným jednotkám a možnostiam. Hra zachytáva hneď niekoľko vojen a to vojnu proti Francúzom, Indiánske vojny a najväčšiu vojnu za nezávislosť (inak tu ak si zoberieme to, že posledné Age of Kings skončilo tesne pred rokom 1500 a toto je prakticky pokračovanie, budúca hra bude znovu modernejšia a možno AOE4 alebo 5 už bude v druhej svetovej vojne).

Kampaň je v hre zameraná na tri generácie jednej rodiny a priamo príbehovo ladená, síce možnosti v single misiách budú viac obmedzené ako v skirmishoch alebo multiplayeri, môžeme čakať zaujímavé kontinuálne misie, kde budete neustále pokračovať v tom, čo ste dosiahli predtým. Hlavnou inováciou v stratégii bude Home City, ktoré vám podľa získaných bodov bude môcť posielať zásoby, civilistov alebo vojakov. Teda budete sa môcť zamerať napríklad na objednávanie civilistov a rýchlejšie tak expandovať, alebo sa koncentrovať hlavne na armádu a zhromaždiť a zaútočiť skôr, ako to protivníci očakávajú. Základom stratégie však teraz nie sú samotné základne, ale obsadzovanie a obraňovanie Trading Postov, teda obchodných bodov. Čím viac ich máte, tým viac zásielok z Home city môžete dostávať.  

Vyzerá to veľmi zaujímavo, keď si ešte pripočítate rozmanité jednotky, formácie, kvalitné animácie a fyziku máme sa naozaj na čo tešiť. Celé to uvidíme už túto jeseň.





Age of Empires III detaily Age of Empires III detaily Age of Empires III detaily Age of Empires III detaily Age of Empires III detaily Age of Empires III detaily
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Microsoft / Ensemble studios
Štýl: stratégia / realtime
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk