Týždenník - Mafia sa vracia

Tento týždeň sme tu mali viac ohlásení, ale všetky prekonal návrat Mafie. Nasledovalo ho GTA V zadarmo a aj ukážka Unreal Enginu V.

pridal saver 17.5.2020 o 22:22 pod hry
Týždenník - Mafia sa vracia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali viac ohlásení, ale všetky prekonal návrat Mafie. Nasledovalo ho GTA V zadarmo a aj ukážka Unreal Enginu V.

Návrat Mafie bol odteasovaný ako trilógia, kde prídu všetky tri hry v Definitive edíciách, pričom Mafia 1 dostane prakticky remake, Mafia 2 dostane remaster a Mafia 3 dostane aspoň fixy chýb. V utorok čakáme plné ohlásenia a eventuálne aj ohlásenie Mafie 4, ktorá by sa mohla vrátiť k základom. Z Microsoft Store unikli aj zábery z remaku jednotky a dvojky.

Jedna legenda sa tak vracia a druhá legenda, GTA V, sa práve dostala do free ponuky Epicu. Druhú najpredávanejšiu hru vôbec si môžete zadarmo stiahnuť. Zadarmo bude k aktivovaniu do štvrtka. Ak je leak pravdivý, príde aj Civilization VI. K tomu na Epicu začal aj výpredaj, ktorý znovu pridáva 10 eurovú zľavu a ďalší 10 eurový kupón za nákup. Do ponuky prišiel aj Zaklínač 3.

Keď spomíname GTA, tak sa ukázal aj kvalitný Naturalvision Evolved mod

A keď už sme pri Epicu, ten svoje partnerstvo so Sony práve zavŕšil prezentáciou Unreal Enginu V na PS5. Ukázal nové funkcie, ktoré prinesie a ktoré využijú ako rýchlejšie disky, tak aj rýchlejšie grafiky. Neukázal však raytracing. Engine príde v roku 2021 a zrejme prvou hrou na ňom bude Fortnite, ten dostane update a príde aj na nové konzoly. Pri príležitosti predstavenia novej verzie enginu sme si zhrnuli aj jeho históriu.

Z iných hier bol predstavený nový Tony Hawk Pro Skater 1 a 2, ktorý príde v remastrovanej verzii v septembri. Vráti sa pôvodný obsah v lepšej grafike a s moderným ovládaním, pribudnú aj nové triky, aj keď soundtrack bude orezaný.  

Sony predstavilo Ghost of Tsushima gameplay v rozsiahlej ukážke. Tá v 18 minútach ponúkla prierez svetom hry a možnosťami titulu. Okrem tohto Sony ohlásilo aj prechod svojich Sony štúdií pod novú značku Playstation Studios, pripravilo im logo v štýle Xbox Studios a Marvelu

Z iných noviniek sme tu mali aj viac informácií k vývoju Alan Wake, keďže hra mala práve 10 rokov. Príde aj do Game Passu a to 21. mája. Popritom Ubisoft naplánoval 5 veľkých titulov na tento rok, jedine nevieme, ktorý bude piaty. Buď Far Cry 6, ale môže to byť aj Splinter Cell, alebo Prince of Persia. Popritom predstavil aj tituly, ktoré túto generáciu prekonali predaje 10 miliónov kusov. Sú tam prakticky všetky veľké tituly firmy. Popritom Ubisoft rozdáva náukové Discovery Tours z Asssassinov.

 

 

Z hardvéru sme sa dozvedeli ceny Intel procesorov 10-tej generácie, ako aj Z390 dosiek. Kde za 300 eur viete spraviť dobrú kombináciu i5 a Gigabyte dosky. Nvidia tento týždeň predstavovala svoju Ampere generáciu grafík, aj keď zatiaľ v biznis nasadení. Prichádzajú však s vysokou rýchlosťou a ostáva len čakať, ako sa to prejaví v hernej sérii. Zatiaľ sa hovorí, že RTX3080ti bude o 50% rýchlejšia ako 2080ti

 

Z recenzií sme sa pozreli na simuláciu drogového dílera - Drug Dealer Simulator, pridali sme aj recenziu na Moving Out, dojmy z retro akcie Wrath: Aeon of Ruin a pozreli sme sa aj na návrat Pongu s prekvapivými RPG prvkami v Pong Quest. Z hardvéru sme otestovali síce dizajnový, ale veľmi horúci Asus ROG Zephyrus G14. Nakoniec sme začali s našimi podcastami a prvý sa venuje Valorantu. Nájdete ho už aj na Spotify.

Ďalší prinesieme už zajtra.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk