Livestream z PlayStation 5 eventu začne o 22:00

Sony už pripravilo livestream svojho predstavenia PS5 titulov. Začne o 22:00

pridal matus_ace 11.6.2020 o 21:23 pod hry
Livestream z PlayStation 5 eventu začne o 22:00

HRY > NOVINKY >

Sony už pripravilo livestream svojho predstavenia PS5 titulov. Začne o 22:00. Zatiaľ nevieme, či ukáže aj konzolu, ale minimálne čakáme ukážky first party a third party titulov. Mal by sa predviesť ukážka Gran Turismo, možno uvidíme Silent Hill, eventuálne Horizon 2 Z tretích firiem by mali prísť minimálne Batman, zatiaľ sa nezdá, že bude aj Call of Duty, to by malo dostať vlastnú prezentáciu.

 

 

Po štýlovom úvode s typickými PS symbolmi sa pozeráme na histŕoi PlayStation od roku 1994 a nasleduje krátky PS4 zostrih. V ňom sa veľa priestoru venuje GTA V aj s rozšíreniami pre jeho online časť. Hra totiž v roku 2021 príde rozšírená a vylepšená na PS5. Rockstar tak nesklamal a prinesie verziu pre nové konzoly. PS Plus hráči dostanú bonus v podobe online peňazí do hry. Škoda, že neukázali aspoň to, ako bude hra vyzerať.

Miles Morales sa nám ukazuje v úvode videa z nového Spider-Mana. Nebude to dvojka, ale Spider-Man: Miles Morales. Teda samostatná hra venovaná staršiemu Milesovi.

 

Leaky mali pravdu a vidíme ukážku z Gran Turismo 7, séria teda pokračuje ďalšou plnohodnotnou časťou. Vidíme parádne detailné autá s realistickým interiérom, pričom sa ukazuje, že ich naraz na trati bude 16. Nebudú chýbať známe trate. Dátum vydania nám nedali.

Ďalšou vracajúcou značkou je Ratchet & Clank. V novej hre kolidujú dimenzie a to pre postavy predstavuje veľké nebezpečenstvo. Vyzerá to tak, že hra ponúkne veľké levely, rôzne spôsoby presunu po nich a aj veľmi peknú grafiku. Na záver sa ukázala alternatívna ženská verzia Ratcheta. Hra sa volá Ratchet & Clank: Rift Apart. Presun medzi dimenziami bude takmer okamžitý a hra využije haptickú odozvu ovládača. Medzi dimenziami budete prechádzať cez portály vo svete a dá vám to napríklad výhodu v boji.

Square Enix ukazuje Project Athia, novú hru na svojom Luminous engine. Vyjde exkluzívne pre PS5.

Svet plný podivných robotov nám predstavuje trailer na hru Stray, kde prekvapivo hlavnú úlohu zohráva túlavá mačka.

 

Už minulý rok sme v našom rozhovore vyzvedali, či náhodou doteraz najväčší projekt od fínskych Housemarque nebude PS5 exkluzivita, no a teraz sa to potvrdzuje. V hre sa dostaneme na planétu, ktorá sa neustále mení, pričom sa vžijeme do postavy, ktorá pomaly stráca zdravý rozum, pričom sa snaží odhaliť tajomstvá tohto sveta a jeho cyklov. Bude to akcia nazvaná Returnal.

Sackboy: A Big Adventure je nová LBP skákačka s trochu zmenenou perspektívou, no stále rovnako roztomilým vizuálom. Nebude chýbať kooperácia pre štyroch hráčov, ktorí si pri postupe môžu navzájom pomáhať.

Od Lucid sa nám predstavuje hra Destruction Allstars, ktorá ponúkne akúsi futuristický variáciu na demoličné derby v aréne. Budú tu rôzne pasce, zbrane a ďalšie nástroje, aby ste zlikvidovali súperov.

Malý tím Ember Lab ukazuje prvé zábery zo svojej novej hry. Nazrieme v nej do magického sveta, kde budeme bojovať proti rôznym monštrám. Video ukazuje pekný veľký svet so štylizovanou, ale veľmi peknou grafikou. Až prekvapivo bohatou na malý tím. V Kena: Bridge of Spirits budeme musieť zbaviť svet temnoty.

 

Goodbye, Volcano High vyjde v roku 2021 a o hre nevieme vlastne vôbec nič. Zoberie nás na strednú plnú netradičných postavičiek.

Oddworld Inhabitants pokračujú v Oddworld sérii, ktorá má nadviazať na predchodcov svojim štýlom. Ponúkne tak 2D hrateľnosť v parádnej grafike plnej rôznych efektov a Abovi v nej zase pôjde o život. O tom bol nový pohľad na Oddworld: Soulstorm.

 

Ghostwire: Tokyo je už dávnejšie oznámená hra, ale teraz tu z nej máme prvý gameplay. Hlavná postava vidí veci, ktoré ostatní nevidia a preto musí bojovať proti hrozbám, ktoré ohrozujú Tokio, no ostatní ich nevidia. Prekvapením je, že ponúkne first person perspektívu. Vyjde v roku 2021.

 

Zaujímavo sa ukazuje aj indie titul Jett: The Far Shore, ktorý bude pravdepodobne launch titulom.

 

Gearbox nám predviedol aj gameplay svojho titulu Godfall, ktorý vyjde koncom tohto roka a pravdepodobne bude launch titulom.

 

Zato Solar Ash, ďalší nápaditý indie titul, vyjde až v roku 2021 a určite bude chcieť osloviť nielen netradičným vizuálom, ale aj hrateľnosťou.

 

Ďalší leak sa nám potvrdzuje a IO predstavili Hitman III, ktorý vyjde v januári 2021 a opäť v ňom budeme hrať ako Agent 47. Je to vyvrcholenie World of Assassination trilogy a doteraz najviac intímny kontrakt, aký 47 dostal. Gameplay ukazuje napríklad to, že sa dočkáme aj naozaj extrémnych miest, kam sa budeme musieť dostať.

  

Astro Bot po svojej VR hre dostane aj ďalšiu hru v podobe Astro's Playroom, ktorá nadviaže na predchádzajúci Playroom a teda môžeme hádať, že vás bude chcieť naučiť využívať možnosti konzole naplno.

 

Little Devil Inside je ďalšia už skôr známa indie hra, ktorá teraz dostala nový trailer.

NBA 2K21 ukazuje svoj prvý trailer práve tu a sú to pre-alpha zábery priamo z PS5.

Autori Octodad predstavujú svoj nový titul Bugsnax, ktorý je opäť rovnako strelený a zavedie vás na poriadne netradičný exotický ostrov. Vyjde koncom tohto roka.

 

Tento rok boli úniky veľmi presné a potvrdzuje sa aj remake Demons Souls od Bluepoint, tak uvidíme, či je pravda aj Bloodborne pre PC.

 

Arkane ukazujú ďalší pohľad na ich už skôr známu akčnú hru Deathloop. V nej proti sebe stoja dvaja neobyčajní zabijaci uväznení v nekonečnej slučke, kde si idú po krku nielen za pomoci zbraní, ale aj okolia. Dátum vydania sme ale nedostali.

  

Potvrdzuje sa aj Resident Evil: Village, ktorý ukázal atmosférou nasiaknutý trailer, ktorý nám potvrdil prakticky všetko, čo sme o hre doteraz počuli. Dostaneme sa do temnej dediny s hradom, bude tu bosorka, bude tu vlkolak a aj iné monštrá. Medzi nimi aj Chris Redfield, ktorý je teraz z nejakého dôvodu vrah. Hra nadviaže na sedmičku, bude temná, s rovnakou postavou a uvidíme, ako sa to s Chrisom vysvetlí.

 

Pragmata titul síce ukázal parádny trailer, ale veľa z neho nevieme. Navyše hra vyjde až v roku 2022. Je toto nová hra od scenáristu Dead Space?

  

No a máme tu aj toľko leakovaný Horizon 2, ktorý nám opäť ukazuje Aloy v jej nebezpečnom svete plnom strojov. Tomu teraz hrozí skaza a Aloy je jediná, kto ho dokáže zachrániť, no musí tiež odhaliť množstvo tajomstiev minulosti. Celý názov je Horizon 2: Forbidden West. Aloy sa tak vydáva na nové miesta, kde ju čakajú nové nebezpečenstvá.

 

A konečne tu máme aj konzolu. Tá vyzerá veľmi futuristicky, vôbec sa nepodobá na devkit. Je v bielej rovnako ako ovládač. Zjavne je stavaná na postojačky s tým, že mechanika bude dole. Vpredu je klasický USB port a USB-C. Vyjde aj verzia bez mechaniky a celý rad bieleho príslušenstva: HD kamera, nabíjacia kolíska na ovládače, headset s priestorovým zvukom a diaľkový ovládač pre prehrávanie médií.





Páči sa mi! (+3)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk