Aké ohlásenia môžeme čakať od Ubisoft Forward eventu?

Ubisoft pripravuje svoje neE3 event, na ktorom predstaví svoju ponuku pripravovaných titulov

pridal saver 8.7.2020 o 19:17 pod hry
Aké ohlásenia môžeme čakať od Ubisoft Forward eventu?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft Forward event bude už túto nedeľu a prejdime si, čo nám ukážu, respektíve, čo nám na ňom môžu ukázať. Primárne tam odhalia a priblížia tituly, ktoré majú naplánované na ďalší rok, ale možno budeme vidieť aj teasery na vzdialenejšie hry.

Vieme, že ukážu nový Assassin's Creed Valhalla, ktorý príde už koncom roka spolu s Watch Dogs Legion. Ukážu viac z práve testovanej battle royale hry Hyper Scape, oficiálne potvrdili Ghost Recon Breakpoint, kde konečne príde kooperačný tím a nový obsah, rovnako nové doplnky čakáme do Trialsu a The Crew 2. Nebude chýbať ani nový Just Dance. 

Trailer to v skratke priblížil:

Ubisoft si však necháva prekvapenia a uvidíme, čo ešte ukáže. Má tam svoj Gods & Monster titul podobný Zelde, ktorý sa nedávno náhodou leakol na Stadii v ešte nedokončenej verzii a zdá sa, že je ešte ďaleko od dokončenia a možno ho tak nebudú ani ukazovať. Bližšie vydania však môže byť Rainbow Six Qurantine, majú tam aj športovú multiplayerovku Roller Championship, ktorá má vyjsť tento rok, sú tam len nedávno odložení Settleri, ktorých môžu ukázať, ale aj veľký titul Beyond Good and Evil 2, o ktorom je už dlhšie ticho.

Čo sa týka samotných titulov, ktoré sa môžu objaviť:

Rainbow Six Quarantine

Hra sa nám ukázala už pred rokom, pred dvomi ešte ako kooperačný doplnok do Rainbow Six Siege. Nakoniec však titul vyjde samostatne a ponúkne prakticky zombie kooperáciu, kde bude Rainbow tím bojovať proti infikovaným, brániť sa a snažiť prežiť. Pôvodne plánovali titul vydať už začiatkom tohto roka, ale plány sa pre pandémiu zrejme zmenili a možno s bojom proti nákaze počkajú, kým sa situácia neupokojí. 

Keď sme pri pandémii, The Division 3 by sa tematicky teraz hodil, ale tam si ešte počkáme, keďže Ubisoft chce nechať online hry žiť dlhšie, uvedomili si totiž chybu pri The Division 2 a aj Ghost Recon Breakpoint, ktoré mohli počkať a radšej rozširovať pôvodné hry. 

 

Watch Dogs Legion

Po temnom Chicagu a uvoľnenom San Franciscu nás vo Watch Dogs sérii čaká Londýn so zaujímavým mixom hrateľnosti oboch titulov a teda bude to na jednej strane temnejšie, na druhej nebudú chýbať zábavné prvky. Tentoraz pôjde o oslobodenie Londýna so svojou skupinkou odboja, ktorú si budete postupne budovať. 

 

Splinter Cell

Táto séria skončila niekde vo vývojom pekle a Ubisoft nevie nájsť správny smer a hrateľnosť, ktorou sa pustiť ďalej. Niekoľko projektov už bolo vyvíjaných a zrušených a zrejme sa priebežne pracuje na ďalšom, ale či a kedy ho ohlásia, je otázne. Rovnako je otázne, v akom štýle bude. Určite medzičasom skúšali otvorený svet, viac otvorené levely, ale ostáva čakať, čo im nakoniec sadne do hrateľosti.  

Aké ohlásenia môžeme čakať od Ubisoft Forward eventu?

 

Prince of Persia

Podobne Prince of Persia je zaseknutý niekde vo svojich pieskoch času. Ten sa vo veľkej hre neukázal už od roku 2010. Posledná bola The Forgotten Sands a aj keď sme nedávno videli leaknutý gameplay z pripravovanej hry, tá bola zrušená ešte v minulej generácii. Séria by si už zaslúžila oživenie. Uvidíme, či to skúsia v otvorenom svete, aj keď dôležité pre nich bude odlíšiť sa od Assassina. Stále sa môžu vrátiť aj v podobe modernizovanej 2D skákačky.

Ubisoft si pre značku nedávno zaregistroval aj domény a Twitter konto a minimálne prvý teaser by sme už mohli vidieť.

Aké ohlásenia môžeme čakať od Ubisoft Forward eventu?

 

Far Cry 6

Predstavenie pokračovania je očakávané a podľa leakov by sme sa mali presunúť späť do tropického prostredia, možno späť k postave Vaasa a možno s hlavným nepriateľom, ktorého stvárni Giancarlo Esposito. Bližšie sme už možnosti rozpísali v samostatnom článku. Hovorilo sa tam aj o dvoch pripravovaných tituloch, kde jeden by bol hlavná hra, druhá samostatná multiplayerovka.

Aké ohlásenia môžeme čakať od Ubisoft Forward eventu?

 

Assassin's Creed: Valhalla

Nová časť Assassina je prakticky plne predstavená, videli sme trailer, leaknutý gameplay, ktorý síce nebol zostrihaný a z nejakej zabugovanej alpha verzie hry, ale približne ukázal, čo môžeme z hry. Teda štýl Origins/Odyssey, ale teraz v Anglicku s Vikingom. Pribudnú útoky na pevnosti, stavby vlastnej dediny a rozhodnutia ovplyvňujúce udalosti. Odbudne závislosť na leveloch a niektoré ďalšie veci, ktoré hráčom nesadli v predošlom titule.

  

 

Beyond Good and Evil 2

BGaE2 je dlho vyvíjané pokračovanie zábavne ladenej akčnej adventúry, ktorú sa Ubisoft rozhodol oživiť v mierne inom štýle. Má ísť hlavne o masívnejšiu hru s online možnosťami. Priebežne uplynulé roky zverejňovali novinky a videá z vývoja, ale v roku 2019 prakticky nepovedali nič a rovnako zatiaľ ani tento rok. Je otázne. v akom stave je titul teraz.

 

 

Skulls & Bones

Pôvodne parádne vyzerajúca pirátska multiplayerovka Skulls & Bones sa niekde postupne vytratila a buď má veľmi nízku prioritu, alebo problémy s dizajnom. V každom prípade je to už tri roky, odkedy ju ukázali prvýkrát a už vtedy bola v dobrom stave. Nakoniec, základ mala z Assassin s Creed: Black Flag, na ktorom postavila celú multiplayerovú časť s bojmi lodí, pridala upgrade lodí a rôzne režimy.

 

Čo nám ale ešte od Ubisoftu chýba? Uvidíme, či The Crew 2 ešte podržia, alebo ohlásia a postupne prejdú The Crew 3, kde by mohli pridať aj Európu, ak nie ešte väčšiu časť sveta. Nového Steepu sa asi nedočkáme, ale možno by mohli znovu rozbehnúť Raymana, alebo aj ZombiU. A nebolo by zlé, keby sa znovu Techlandom pustili do Call of Juarez značky.  

 

Livestream z Ubisoft Forward eventu môžete čakať v nedeľu o 21:00.





Páči sa mi! (+6)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk