Boiling Point look

pridal saver 24.5.2005 o 14:15 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dlho očakávaný a dlho vyvíjaný projekt od Deep Shadows Boiling point  už vychádza a poďme sa naň pozrieť. V hre sa dostanete do postavy otca, ktorý odchádza hľadať svoju stratenú dcéru do juhoamerickej džungle. Niečo tam našla, niečo vzácneho a preto zmizla. Teraz sa tam vydávate vy a idete v jej stopách. 

V základoch je hra najviac podobná GTA, len vo výrazne rozsiahlejšom a viac RPG zameranom štýle. Treba však hneď ozrejmiť, že to nie je arkádovka ako GTA. Toto má výrazne bližšie k realite, nemôžete behať po okolí a strieľať, alebo zrážať ľudí ako len chcete, vždy sa to totiž na niečom odrazí. Zrazíte, alebo zastrelíte civlistu, klesne vám vzťah s vládou. Zastrelíte mafiána, pôjdu po vás ostatní mafiáni atď. Je tu velké množstvo frakcií, pre ktoré budete môcť pracovať, spĺňať misie a zarábať si u nich. Vždy keď pomôžete jednej, rozhádžete si to u inej. To však nie je problém, toto je džungla a k cieľu sa dá vždy dostať desiatkou rôznych ciest. Sú cesty násilné, tiché, ale hlavne všetko tu riadia peniaze. Chcete informáciu? Zaplaťte si za ňu. Chcete zbrane? Kúpte si u priekupníka. V niektorých prípadoch sa platbe dá vyhnúť dobrým vedením dialógu, niekedy zase počas dialógu cena stúpne (inflácia je sviňa). Hra je do detailov prepracovaná, ponúka kvalitné menu inventára, slušnú mapu, zobrazenie misií a aj starých dialógov. Dialógy a informácie sú totiž dosť dôležité pre váš ďalší postup v hre, totiž treba mať na pamäti, že tu nie ste na rekreácii, ale hľadáte dcéru. Hľadáte oporné body a niečo kde by ste mohli začať a podľa čoho postupovať.

Celá mapa má 25x25 kilometrov, čo je extrémne veľké prostredie a len na jeho obehanie budete potrebovať aspoň 20 hodín. Sú tu džungle, malé osady, tajné základne, dve väčšie mestá, rieky, jazerá a aj letiská. Je to veľké a všetko je to živé. Na uliciach vidíte ľudí, autá, často sa objavia aj prestrelky, ako v meste, tak aj v džungliach medzi rôznymi frakciami.  Zo zaujímavostí sa budete môcť okrem auta previezť aj loďou, lietadlom (ak si spravíte kurzy), budete sa môcť ísť opiť, ošetriť sa v nemocnici, budete musieť spať, loviť, plávať (s piraňami za zadkom) a množstvo ďalšieho.

Hra samozrejme má dosť veľké nároky na hardware a ak si myslíte že 512MB je dosť, tak sa veľmi mýlite. To nestačí ani pre low res textúry. Odporúčam aspoň 1GB pamäte a lepšiu grafickú kartu, aby ste si mohli pozapínať všetky efekty na maximum. 

Celkovo veľmi zaujímavá hra, síce kvalitou nie je úplne top, ale možnosťami až príliš pripomína realitu a ak si to hra neskazí nejakými zásadnými bugmi (pár menších som už zbadal) tak obstojí veľmi dobre.





Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look Boiling Point look
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta






PC

Vývoj: Atari / Deep Shadows
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. máj 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk