Phil Spencer už má doma finálnu Xbox Series X konzolu, porozprával aj o Halo a Game Passe

Ohľadom Game Passu majú pripravené veľké ohlásenia.

pridal saver 13.8.2020 o 8:50 pod hry
Phil Spencer už má doma finálnu Xbox Series X konzolu, porozprával aj o Halo a Game Passe

HRY > NOVINKY >

Phil Spencer sa zúčastnil show v Animal Crossing, ktorú usporiadava Gary Whitta a porozprával tam niekoľko zaujímavých vecí.

Povedal, že minulý víkend si už zobral domov finálnu verziu Xbox Series X s kompletným balením, aby mohol skúsiť, aký zážitok budú mať ľudia z konzoly doma od samotného rozbaľovania až po používanie.  Zároveň povedal, že CPU a GPU sú výkonné a preto chcel veľký ventilátor, ktorý by sa mohol točiť pomalšie a konzola by bola tichá. Je to niečo, na čo sa orientujú. Hovorí, že Xbox Series X konzola je rovnako tichá ako Xbox One X. Dodáva, že všetky jeho hry fungujú a práve tak nahradil Xbox One X, ale s výraznejším výkonom.

Spomenulo sa aj PS5, ktorého dizajn sa Spencerovi páčil, ale hovorí, že bežia na vyššej frekvencii a majú to celé inak stavané ako oni. Vytvára im to odlišné dizajnové problémy. 

Ohľadom Halo hovorí, že odloženie je sklamaním, ale spravili správne rozhodnutie vzhľadom na aktuálne buildy, dátumy vydania a aj zdravie tímu. Bolo to ťažké rozhodnutie, ale museli to spraviť pre kvalitu, ktorú chceli v hre dosiahnuť. Diskutovali aj o tom, či Halo vydávať postupne, po častiach pred ohlásením, ale to nakoniec zavrhli. Odloženie bolo z dlhodobého hľadiska najlepšie rozhodnutie pre Xbox a Halo a aj pre zákazníkov. Samotná stratégia vydania Xbox Series X sa tým nemení.

Hovoril o investíciách do Game Passu a portfólia hier, ktoré bude silné, budú mať veľké ohlásenia o tituloch, ktoré prichádzajú do služby. Okolo vydania konzoly povedia viac a budú tam tlačiť na prepojenie konzoly s Game Passom ako dôvodom na kúpu. Podľa nich je to skutočne hodnotná ponuka pre hráčov prichádzajúcich do novej generácie.

Nakoniec dôležitosť Game Pass už tlačili vo svojich posledných konferenciách a podľa prieskumov medzi ich zákazníkmi sa práve Game Pass stáva dôvodom, prečo by zvažovali Xbox Series X.

Vydanie Xbox Series X čakáme na november, respektíve začiatkom novembra. Eventuálne vtedy uvidíme aj Xbox Series S. Ceny konzol zatiaľ nevieme, je možné, že prídu až v septembri.





Páči sa mi! (+14)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19850)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk