AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky

AtGames posúvajú retro konzoly zase trochu iným smerom a chcú do vašej obývačky priniesť herné automaty, teda aspoň časť z nich

pridal matus_ace 2.9.2020 o 10:07 pod hry
AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky

HRY > NOVINKY >

AtGames posúvajú retro konzoly zase trochu iným smerom a chcú do vašej obývačky priniesť herné automaty, teda aspoň časť z nich. Predstavili totiž konzolovú sériu Legends Gamer, ktorá sa skladá z nenápadnej kruhovej konzoly a bezdrôtového ovládača, ktorý je zostrojený tak, aby napodobnil arcade sticky, respektíve ovládacie prvky automatov. Ovládač sa ku konzole samotnej pripája bezdrôtovo, takže tú môžete mať zastrčenú niekde za TV, aby ju nebolo vidno. Ovládač obsahuje joystick, 8 tlačidiel pre každého hráča a podľa verzie Gamer konzoly aj ďalšie ovládacie prvky, napríklad trackball.

K dispozícii sú Gamer, Gamer Pro a Gamer Mini. Gamer je základná verzia za 200 dolárov a ponúka hranie pre 2 hráčov a 150 zabudovaných hier z automatov a konzol. Pro verzia pridáva ďalšie možnosti a nájdete tu napríklad trackball, no priplatíte si a stojí 250 dolárov. Za 100 dolárov je Mini verzia s menej hrami a len polovičným profilom, takže si na nej zahrá len jeden hráč.

Všetky verzie ale ponúkajú pripojenie na internet a tiež možnosti, ako do nich dostať ďalšie hry cez BYOG alebo službu ArcadeNet. Nechýba tak cloudový streaming vez nutnosti inštalácie hier, online multiplayer, hlasový chat, priatelia, tabuľky a podobné veci. Dokážete si tu tiež hry kedykoľvek ukladať a loadovať, dokonca pretáčať, ak sa vám nedarí.





AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky  AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky  AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky
AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky  AtGames chce priniesť automatový zážitok do obývačky
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk